Kesäkuulumisia.

Kesäkuulumisia.

Mukana Alexin tämän päivän otoksia.

Tähän mennessä tapahtunutta: stressin ja selän kipuilun takia lopetamme Palomaalla tuntitoiminnan. Ihmiset joilla ei ole sisälukutaitoa ovat jo tallin tiedotteista osanneet vetää sellaisen ”faktan”, että talli olisi lopettamassa kokonaan tai mennyt nurin. Tämä ei pidä paikkaansa. Palomaalla jatketaan hevosten pitoa, mutta vain täysihoito- ja ratsutuspalveluiden merkeissä. Valmennustunteja on sopimuksen mukaan Sadun, Jessen sekä myös minun toimestani. 
Jesse otti paikkani Miekkiön ratsastuskouluprojektissa, eli hän on vetovastuussa tunneista. Miekkiöön ollaan myös palkkaamassa paria muuta opettajaa, toiminta muotoutuu pikkuhiljaa. Siellä siis tulossa hyvät puitteet ratsastusharrastukselle! Itse pidän täydellistä taukoa hevospalveluista, jollei tallin asiakkaita lasketa. En siis ajele valmennuksia pitämässä tai ratsuttamassa hevosia. Joskus on pakko luovuttaa ja levätä kunnolla, jotta voi taas myöhemmin antaa täyttä pontta asiakkaille. Koska meitä kohtaan on tällä seudulla outo ”pyhä viha”, en voi vieläkään tarpeeksi alleviivata sitä, että jokainen valitkoon omat valmentajansa ja asiantuntijansa. Joku sopii toiselle, joku ei. 🙂
Jonkin aikaa pidän tässä kesälomaa, mutta olemme suunnitelleet lähtöä ulkomaille joksikin aikaa. Ehkä nyt on aika vaihtaa maisemaa vihdoinkin… Se tietysti vaatii aika paljon järjestelemistä, joten kaikki täytyy miettiä huolella. Olen ulkomaan tutuilta kysellyt paikkoja, mutta niissä ollut aina jotain rajotteita (yhdelle, ei koiraa, ei asuntoa, ei paikkaa omalle hevoselle). Muutamia hyvä tarjouksia olemme saaneet mm. Belgiasta. Toki kelpaa työtarjoukset Suomestakin, halua oppia ulkomailta on vaan niin kova!
Huomenna menen Tampereelle eläinkuljettajakoulutukseen. Tarkoituksena olisi saada eläinkuljetusluvat, jotta voi tehdä hevosautolla kuljetuskeikkaa bisneksenä. Äiti oli jo käynyt kokeessa, se on vielä minulla edessä. Toivon, että saan huomisilta luennoilta irti tarpeeksi, jotta koe olisi piece of cake. Alex on vielä sairaslomalla olkapään sijoiltaan menon takia. Käy uudestaan lääkärissä, jotta tiedetään mikä käden tilanne nyt. 
Ratsastelen vieläkin aika harvakseltaan, sillä selkä kipeytyy nopeasti. Olimme tänä viikonloppuna Turussa, joten minulta jäi Tuija Tuomisen kouluklinikka välistä. Tosin uskon, etten olisi siitä selvinnytkään… 😉 Roosa oli Musen kanssa ja saivat siitä kuulemma paljon irti! Ehkäpä saan videota tänne näytille… Tulevan viikon lauantaina on Hämeenkoskella koulukisat, mutta asiaa pohtineena peruin starttini A:han. Ei tällä treenin määrällä… Meiltä lähdössä viisi tai kuusi muuta ratsukkoa, joten taustajoukoissa ollaan! Tässähän pikkuhiljaa maistaa ”normaalin” ihmisen elämää. 😉
Ja hei – haluaisin kovasti kommentteja! Näen, että lukijoita käy tilastojen mukaan useita satoja päivässä, mutta palautettakin olisi kiva saada. Käykääpä jättämässä vielä kysymyksiä tai toiveita tänne! Tulossa videopostaus.
Akrobats ja pussaava mamma.

Elmosta on kasvamassa komea mies!

Playsson täyttää pian 23 vuotta!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

2 thoughts on “Kesäkuulumisia.

  1. Vai ulkomaille? Täällä Espanjassa on ainakin elämisen taso halvempaa, hevoskulttuuri kukkii (no, suuntaan jos toiseenkin) ja matkakin on Suomesta kohtuullinen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *