Kysy tai toivo!

Kysy tai toivo!

Yritän pitää blogini mahdollisimman aktiivisena ja vuorovaikutteisena. Niinpä vuorossa olisi jälleen kysy & toivo -postaus, johon otan vastaan niin hevos- ja ratsastusaiheisia kysymyksiä kuin postaustoiveita! Toki saa laittaa myös randomia palautetta. 🙂 Vastaukset toimitan teille videon muodossa.

P.S. Olemme aloittamassa yhteistyötä Ystäväni hevonen -projektin kanssa, tänään saimme makeat edustuspaidat (jota tässä älykkäänä esittelen)!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

4 thoughts on “Kysy tai toivo!

 1. Millaiset hevoset ovat erityisesti mieleesi ja miksi?
  millainen olisi täydellinen talli?
  mitä mieltä olet maastoilusta? Kuuluuko jokaisen hevosen päästä maastoon ja usein?
  miten neuvoisit ensimmäistä omaa hevostaan etsivää?

 2. Miten ratsastaa hevosta, joka käynnissä menee tosi tyhjäksi edestä, ja vetää pään lähes ryntäisiin? Ongelma on vain käynnissä, kuolain paksu oliivinivel. Pyrin käynnissä aina olemaan vaikuttamatta mitenkään suusta koska painuu niin alas. Myötäilen vain pään liikkeiden mukaan. Käden nostaminen auttaa n. 2 sekuntia, sitten painuu takaisin. Aktiivisempi pohje nostaa vähän, mutta ei tarpeeksi.

 3. Mitä vinkkejä antaisit ylläpitohevosta harkitsevalle? (Heppa tiedossa)

  Kumpi turparempi on sinusta parempi, tavallinen vaiko pullpack?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *