Välillä treeniä.

Välillä treeniä.

Tosin selkä kosti heti takaisin…


Eilen ei ollut niin kuuma päivä, joten ajattelin hetkisen ratsastaa itse. Roosa oli juoksuttanut Akron edellisenä päivänä, joten virtaakaan ei ollut liikaa. Teimme käynnissä vähän väistöjä ja muutamat takaosakäännökset. Laukassa verryttelyä ja ympyrällä työskententelyä sekä kasauksia. Ravissa vielä väistöjä ja lopuksi eteenalas keventäen. Hiki tuli molemmille! Perjantain valmennusklinikka on vielä vähän epävarmaa meidän osalta, sillä olemme menossa Turkuun… Kisoihin olen kuitenkin jo ilmoittautunut!

Akron jälkeen Alex oli menossa Elmolla ja sovimme, että käyn sen kyydissä alkuun. En ole Elmosta tehnyt hetkeen omaa postausta, mutta ruuna on edennyt aika hienosti. Suurimmaksi osaksi sillä on pelkästään Alex käynyt ja olen jonkin verran käynyt “korjailemassa”, jos ollut jotain. Elmo liikkuu pikkuhiljaa hyvin molempiin suuntiin käynnissä ja ravissa. Sisäistää jo väistättäviä apuja ja nostaa laukat. Työmuoto on riittävä tässä vaiheessa. Tahdin kanssa tehty paljon töitä, sillä yrittää nopeasti juosta alta pois ravissa. Vielä heikon tasapainon takia se kiihdyttää helposti. Tästä on hyvä jatkaa!

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *