Uudet nettisivut.

Uudet nettisivut.

Meidän nettisivut kokivat pienen muodonmuutoksen, kiitos Sanna Hangaslammi! Käykääpä tutustumassa ja kertokaa mielipiteenne! 🙂 Kesäkuun alussa Elmo ja Kisse lähtevät laitumelle, joten meiltä löytyisi pari paikkaa ratsutettavalle tai myyntivälitettävälle. Meidän kauttamme myös myyntihevosia Latviasta ja Virosta!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

One thought on “Uudet nettisivut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *