Uudet nettisivut.

Uudet nettisivut.

Meidän nettisivut kokivat pienen muodonmuutoksen, kiitos Sanna Hangaslammi! Käykääpä tutustumassa ja kertokaa mielipiteenne! 🙂 Kesäkuun alussa Elmo ja Kisse lähtevät laitumelle, joten meiltä löytyisi pari paikkaa ratsutettavalle tai myyntivälitettävälle. Meidän kauttamme myös myyntihevosia Latviasta ja Virosta!

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

One thought on “Uudet nettisivut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *