Sukkien voittaja ja muuta.

Sukkien voittaja ja muuta.

Arvonnan voittaja on selvillä.


Vähän aikaa sitten julkaisin arvonnan, jossa palkintona HV Polon ratsastussukat. Kilpailu päättyi perjantaina ja osallistujia tuli mukava määrä. Arvonta on nyt suoritettu ja onni suosi tällä kertaa Saria, onnittelut! Voittajalle on laitettu sähköpostia. Sukat lähtee postiin, kunhan on osoitetiedot saatu. 🙂 Kiitos kaikille osallistuneille!

TULOSSA BLOGISSA: Viime viikonlopulla kävin Akron kanssa treenaamassa hallilla. Tehtiin perusjumppaa sekä palauteltiin vaihtoja mieleen. Tästä tulossa oma postaus videomateriaalin kanssa! Lisäksi Elmo on aloittanut ratsukoulutuksen totuttelemalla ensimmäistä kertaa ratsastajaan!! Hienosti meni, tästä on hyvä lähteä liikkeelle! Lauantai ja sunnuntai hurahtivat Alexin kera Santahaminassa, Helsingissä estetuomarikoulutuksessa. Pian enemmän aiheen avaamista… Pysykää messissä!

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

2 thoughts on “Sukkien voittaja ja muuta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.