Arvonta!

Arvonta!

…joka saa sukat pyörimään jalassa.


Lukijoita on kerääntynyt jo hienot 550 kappaletta ja kohti seuraavaa satasta mennään! Tästä syystä järjestänkin pikku arvonnan, johon voivat osallistua kaikki vakituiset tai satunnaiset lukijat. Palkintona on HV Polon ruudulliset ratsastussukat, kokona 39-42 ja värinä kiva vaal.sininen-musta-harmaanbeige. Osallistua voi 21.2. asti jättämällä tähän postaukseen kommenttina oman mailiosoitteensa. Halutessaan voi jättää myös randomia palautetta.
Onnea kaikille! 🙂

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

31 thoughts on “Arvonta!

  1. eveimmonen1987@gmail.com

    Nyt samaan syssyyn; blogi on ollut minulle todella hyödyllinen, kun aloin taas ratsastaa pitkän tauon jälkeen, vähän palautellut mieleen juttuja. Ihana ulkoasu, tykkään kovasti! Kivoja juttuja myös ^_^

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.