Arvonta!

Arvonta!

…joka saa sukat pyörimään jalassa.


Lukijoita on kerääntynyt jo hienot 550 kappaletta ja kohti seuraavaa satasta mennään! Tästä syystä järjestänkin pikku arvonnan, johon voivat osallistua kaikki vakituiset tai satunnaiset lukijat. Palkintona on HV Polon ruudulliset ratsastussukat, kokona 39-42 ja värinä kiva vaal.sininen-musta-harmaanbeige. Osallistua voi 21.2. asti jättämällä tähän postaukseen kommenttina oman mailiosoitteensa. Halutessaan voi jättää myös randomia palautetta.
Onnea kaikille! 🙂

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

31 thoughts on “Arvonta!

  1. eveimmonen1987@gmail.com

    Nyt samaan syssyyn; blogi on ollut minulle todella hyödyllinen, kun aloin taas ratsastaa pitkän tauon jälkeen, vähän palautellut mieleen juttuja. Ihana ulkoasu, tykkään kovasti! Kivoja juttuja myös ^_^

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *