Videopostaus.

Videopostaus.

Tallin pikainen esittely.

Lupasin jonkinlaisen erikoispostauksen ja tässä se tulee videon muodossa! Pipopäinen heppatäti paasaa tiluksistaan… 😉 Kertokaa mitä piditte ja pidittekö ollenkaan! Pahoittelen tökeröä muokkausta, kannettavani omat ohjelmat eivät toimineet – piti muokata YouTubessa… -.-’ P.S. Valmennustuntikilpailu on nyt päättynyt, valitsen voittajan lähipäivinä!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

12 thoughts on “Videopostaus.

  1. Kiva tää! Ja hieno talli teillä! 🙂 Miustakin ois kiva jos ois enemmän näitä videopostauksia! 🙂

  2. Lisää! Voisit tehdä erilaisia valmennus/ratsastuspostauksia. Semmosia mistä sais vinkkejä omaan touhuun. Esim pidät Alexille tuntia 🙂

  3. Kiva nähdä vihdoinkin miltä sun talli näyttää! 🙂 täytyy tulla joku päivä käymään ja raahata Krista mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *