Videopostaus.

Videopostaus.

Tallin pikainen esittely.

Lupasin jonkinlaisen erikoispostauksen ja tässä se tulee videon muodossa! Pipopäinen heppatäti paasaa tiluksistaan… 😉 Kertokaa mitä piditte ja pidittekö ollenkaan! Pahoittelen tökeröä muokkausta, kannettavani omat ohjelmat eivät toimineet – piti muokata YouTubessa… -.-‘ P.S. Valmennustuntikilpailu on nyt päättynyt, valitsen voittajan lähipäivinä!

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

12 thoughts on “Videopostaus.

  1. Kiva tää! Ja hieno talli teillä! 🙂 Miustakin ois kiva jos ois enemmän näitä videopostauksia! 🙂

  2. Lisää! Voisit tehdä erilaisia valmennus/ratsastuspostauksia. Semmosia mistä sais vinkkejä omaan touhuun. Esim pidät Alexille tuntia 🙂

  3. Kiva nähdä vihdoinkin miltä sun talli näyttää! 🙂 täytyy tulla joku päivä käymään ja raahata Krista mukaan!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *