Meillä sujuu sittenkin!

Meillä sujuu sittenkin!

Treenit maneesilla 27.10. > minipostaus.


Akron mystinen epäpuhtaus hävisi, todennäköisesti sen aiheutti hokkien tekemä pieni kulman muutos. Anyway, ratsasteltiin vähän kevyemmin ja eilen sunnuntaina uskallettiin maneesille. Ensi viikonloppuna olemme Pinkillä treenaamassa ja rataharjoituksissa olisi tarkoitus mennä kokeilumielessä VaB. En oikeastaan jaksa enää välittää ihmisten mielipiteistä, menemme sen “huvikseen” vaikkei mitään mahtituloksia HeA:sta ole vielä tullutkaan. Hevonen on oppinut vaihdot, joten vien meitä hieman oman pygeemisen rajoille.

Ratsastus maneesilla meni huikeasti! Akro tuntui hyvältä ja liikkui kivasti. Siihen todennäköisesti vaikuttaa myös uusi Stübbenin koulusatula, jonka hankin Wintecin tilalle. Mentiin viikonlopun ohjelma kerran kokonaan läpi ja vähän kertailtiin osia siitä. Videomateriaali on huonolaatuista, mutta koetetaan selvitä! 🙂 Mutta nyt on huippuhyvä fiilis!

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *