Syyskuvia.

Syyskuvia.

Pieni kuvapostaus, kuvista kiitos Alexille. Ärsyttää vaan, kun blogi reso niin pieni, että kuvat on kirppuja… :/


Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

2 thoughts on “Syyskuvia.

  1. Luulen vähän, että nää on posekuvia, ja penina vaan kiipesi kyytiin, otettiin kuvat ja alas selästä.. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *