HäkRan kisat 6.7.

HäkRan kisat 6.7.

Here we go again…


Meiltä oli eilen Hämeenkosken Ratsastajien pienissä seurakilpailuissa kahdeksan ratsukkoa hyppäämässä (neljä ponia). Onneksi matka kisapaikalle oli lyhyt, 15 minuuttia, niin selvittiin helpolla kuljetuksella! Mukana oli ensimmäisissä ulkopuolisissa kisoissaan Aliina ja Playsson, jotka hienosti voittivat ristikkoluokan! Sini oli myös Playssonilla ottamassa parin viikon kuluttua Ypäjällä olevia shettismestaruuksia varten radan alle – yksi pudotus, mutta muuten hienosti! Alex yritti voittaa Musen kanssa ekat kisansa, lähellä oli… ;D

Muuten sitten meillä (ja tod.näk. yleisölläkin) oli hauskaa seurata meidän kolmen eestinponin ottamuksia ratsastajineen. Pari hylkyä ja muutama kohtalainen rata. Ongelmia tuotti salakavalasti jo toiselle esteelle työnnetty portti… Minulla toimeksiantona myynnissä oleva 5v. ruuna Remo hyppäsi Janitan kanssa myöskin ensimmäiset kisansa, rehti ja vauhdikas poni! Myynti-ilmoitus löytyy mm. tuolta sivusta markkinaosuudesta…

Ensi viikonloppuna pari ratsukkoa ovat Nastolassa seurakisoissa radoilla. Laitan tähän vähän mukaan kuvia ja videoita eiliseltä! 🙂

Nanna oli ilmeisesti ymmärtänyt luokan korkeuden väärin…
Alla Aliinan ja Janitan radat:

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

8 thoughts on “HäkRan kisat 6.7.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *