Nyt on Keijolla kova käsi.

Nyt on Keijolla kova käsi.

Alaspään koulukilpailut 30.6.

Olimme siis tänään Hämeenlinnassa kisailemassa. Roosa ja Jesse menivät Musella, minä tietysti Akrolla. Roosa meni ensimmäisen HeB -ratansa ja täytyy kyllä sanoa, että tyttö tsemppasi hienosti, vaikka poni kusetti minkä ehti! Löntysteli, jäi kakkaamaan, rikkoi raville laukat, pysähteli – hohhoijaa… Ei hyväksyttyä tulosta, mutta hyvä yritys! Jessen kanssa Muse oli parempi HeA:ssa, tosin pysähtyi taas kakalle (yritti ainakin). Heille 55 %.

Koska Löppönen starttasi heti “aamusta” (klo 10) ja me HeA:ssa vasta myöhemmin, vuokrasin pari karsinaa, jossa hepat nautiskeli välipalaheiniä muutaman tunnin. Käytiin sillä aikaa syömässä, kun toinen B-luokka meni. Verkkasin Akron rauhassa ja se tuntui todella hyvältä! Koitin keskittyä siihen, että se ei roiku kangella. Mikä hienointa, sain eilen laitettua sille letit ilman, että hermot meni! Startattiin kolmantena ja heti radalla se alkoi ryönätä kättä vasten. Rata oli muuten kasassa ja hyvällä groovella läpi, mutta kaikki siirtymiset olivat kättä vasten. Aivan järkyttävää, joten en kaipaa analyysejä. 😉 Videolla näyttää, niinkuin vetäisin sitä koko ajan – tilanne vain oli se, että hevonen oli se joka veti myös. Tuomari näki sen tietysti minun vikanani, enkä nyt syyttele hevosta. Olisin voinut olla enemmän istunnalla mukana. Ohjelmasta 55,4 % – silti mielestäni ihan mukava parannus ryhtiin. Ajattelin mennä ensi viikonloppuna jonnekin ratsastamaan vain HeB -ohjelman nivelillä. Pitää saada lisää harjoitusta kankeen, jotta molemmat tottuu sen käyttämiseen. Onneksi sain ihan kivaa palautetta Akrosta! Kuvista kiitos Alexille (*puss*)!

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

2 thoughts on “Nyt on Keijolla kova käsi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *