Pari pikku pätkää.

Pari pikku pätkää.

Tokat kilpailut kangilla tulossa, jos nyt jo vähän parannettaisiin…

Alex pesi mulle kankisuitset ja muut varusteet valmiiksi, letitin Akron ja pakkasin auton. Valmiina lähtemään huomenna Alaspään kisoihin… Valmistavat treenit eivät tänään ihan nivelillä sujuneet, säästelin kankia, mutta yrittänyttä ei laiteta! 😉 Tässä pari pientä videopätkää alkuviikosta. P.S. Tänään meille saapui eräs tuttu hevonen takaisin…

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *