Pari pikku pätkää.

Pari pikku pätkää.

Tokat kilpailut kangilla tulossa, jos nyt jo vähän parannettaisiin…

Alex pesi mulle kankisuitset ja muut varusteet valmiiksi, letitin Akron ja pakkasin auton. Valmiina lähtemään huomenna Alaspään kisoihin… Valmistavat treenit eivät tänään ihan nivelillä sujuneet, säästelin kankia, mutta yrittänyttä ei laiteta! 😉 Tässä pari pientä videopätkää alkuviikosta. P.S. Tänään meille saapui eräs tuttu hevonen takaisin…

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *