Pari pikkuvideota.

Pari pikkuvideota.

Whiii….

Pieni (täyte)video siitä, kuinka Sini hyppäsi Playssonilla ja kuinka Palppa uskaltautui menemään Akrolla ilman satulaa… Ei mulla sitten muuta. Olen oikeasti tekemässä pian paria ”järkevää” postausta, mm. hevosen työmotivaatiosta sekä tulevan viikonlopun Marikan valmennuksista. Hold on!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

2 thoughts on “Pari pikkuvideota.

  1. Kiva video ja ihana shetu !! 🙂

    P.S. Onko sulle ok, jos laitan omaan blogiini myös tuollaiset tähdet, mitä voi antaa postauksista? Mainitsen seuraavassa postauksessa, että idea tuli täältä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *