Pari pikkuvideota.

Pari pikkuvideota.

Whiii….

Pieni (täyte)video siitä, kuinka Sini hyppäsi Playssonilla ja kuinka Palppa uskaltautui menemään Akrolla ilman satulaa… Ei mulla sitten muuta. Olen oikeasti tekemässä pian paria ”järkevää” postausta, mm. hevosen työmotivaatiosta sekä tulevan viikonlopun Marikan valmennuksista. Hold on!

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

2 thoughts on “Pari pikkuvideota.

  1. Kiva video ja ihana shetu !! 🙂

    P.S. Onko sulle ok, jos laitan omaan blogiini myös tuollaiset tähdet, mitä voi antaa postauksista? Mainitsen seuraavassa postauksessa, että idea tuli täältä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.