Paras kaverikuva valittu!

Paras kaverikuva valittu!

Kiitos kaikille äänestäneille!

Ääniä annettiin yhteensä 110 kpl, joista 55 (eli puolet) sai hienosti kirien yksi kuva ylitse muiden. Onneksi olkoon Heidille – olet voittanut Hevosmessujen kaverikuvakilpailun! 🙂 Palkinnoksi sinulle lähtee vähän Kingslandia, tsekkaappa mailisi… Kuvaan on päässyt myös tallin sisäisen kisan voittaja, eli Janita, joka oli eniten kuvissa esiintynyt henkilö.

Lisäksi erikoispalkinto luovuudesta ja innokkuudesta menee Iidalle, jonka kuvassa oli miltei kokonainen tallitiimi! Laitatko minulle mailitse (penny@playsson.net) osoitteesi?

ISO KIITOS kaikille osallistuneille! Luuletteko kannattaako pitää kilpailu joskus uudestaan…?

Voittajakuva.

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

2 thoughts on “Paras kaverikuva valittu!

  1. Iso kiitos kaikille äänestäjille, tiukka kisa oli kyllä aika kauan aikaa! Kivaa munkin kerrankin omistaa jotain merkkivaatteita 😀 Ja onnea myös Janitalle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *