Paras kaverikuva valittu!

Paras kaverikuva valittu!

Kiitos kaikille äänestäneille!

Ääniä annettiin yhteensä 110 kpl, joista 55 (eli puolet) sai hienosti kirien yksi kuva ylitse muiden. Onneksi olkoon Heidille – olet voittanut Hevosmessujen kaverikuvakilpailun! 🙂 Palkinnoksi sinulle lähtee vähän Kingslandia, tsekkaappa mailisi… Kuvaan on päässyt myös tallin sisäisen kisan voittaja, eli Janita, joka oli eniten kuvissa esiintynyt henkilö.

Lisäksi erikoispalkinto luovuudesta ja innokkuudesta menee Iidalle, jonka kuvassa oli miltei kokonainen tallitiimi! Laitatko minulle mailitse (penny@playsson.net) osoitteesi?

ISO KIITOS kaikille osallistuneille! Luuletteko kannattaako pitää kilpailu joskus uudestaan…?

Voittajakuva.

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

2 thoughts on “Paras kaverikuva valittu!

  1. Iso kiitos kaikille äänestäjille, tiukka kisa oli kyllä aika kauan aikaa! Kivaa munkin kerrankin omistaa jotain merkkivaatteita 😀 Ja onnea myös Janitalle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *