Jaossa liput Tampereelle!

Jaossa liput Tampereelle!

Oletko menossa Tampereen Hevosmessuille?
 

Suurinosa sai lipun messuille uusimman Hippoksen mukana (kyllä, se on aito…), mutta jos joltakulta nyt puuttuu niin annan pois vielä kaksi lippua! Arvo yht. 30 euroa. Viisi aikaisempaa jaettiin ht.netin kautta. Liput käyvät kumpana päivänä tahansa (6.-7.4.), messut auki klo 9/10-18. Laita nopeasti kommenttina lausunto mitä aiot tehdä messuilla sekä mailiosoitteesi, niin ehkäpä otan yhteyttä! ;D Liput lähtee tiistaina postiin.

Muistakaa myös rohkaista itsenne osallistumaan tulevana viikonloppuna kaverikuvaan! Tämä oli muuten blogini 430. postaus.

Kuvassa viime vuoden Hevosmessuilta meidän ratsukko, Aliisa & Voody.

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

18 thoughts on “Jaossa liput Tampereelle!

 1. Oi vitsi ois kyllä niin mukava saada pari lippua heppamesduille. Olen menossa sinne kahden kaverini kanssa. Aion katsoa siellä kummatkin klinikat ja tammer trophy- estekilpailun 🙂

 2. Haluaisin niin hirrrmuisen kovasti löytää itseni noita erilaisia, mitä mielenkiintoisimpia klinikoita katselemasta ja ratsastussimulaattoria kokeilemasta! Hevosopiston esittely sekä Mikko Forsten Tammer Trophyssa kiinnostavat myös.
  Säpöhän olisi harkonenveera@gmail.com. =)

 3. Ollaan kaverin kanssa tulossa täältä Siilinjärveltä asti, ensimmäistä kertaa. Ajateltiin messuilla, katsoa lauantaina oleva Stellan kouluklinikka, tehdään videopostaus mun blogiin, käydään rodeohärässä (jos se on siellä tänä vuonnna) ja tietenkin kaverin kanssa metsästetään teijän porukoita yhteiskuviin!:D

  titta..tiikeri@netti.fi

 4. Messuilla kiinnostaa noi klinikat, sekä kiertelen paikkaa ja kattelen jos löytäis jotain kivaa (: Ja tietenkin etsin jonkun teistä ja osallistun tohon kaverikuva juttuun! Olis kyllä kiva saada kaksi lippua.

  sieniriia@hotmail.com

 5. Mua kiinnostaa eniten siellä ne "pajat" vai mitkä nyt olikaa, esim satulan toppaus ja sovitus ja klippaus näytökset on pakko nähdä! hetkinen… tuliko kaikissa hippoksissa lippu? itse en ainakaan mitään huomannut 😀

 6. Hevosopiston koulutus, ja klinikat, sekä suokkien siitosorikavaldi olisi hienoja nähdä, unohtumatta ratsastussimulaattoria josta saattaisi olla hurjasti hyötyä ! (: + kaverikuva juttu toki : D
  rii.mii_97@hotmail.com

 7. Ensinnäkin Aion shoppailla! Sitten aion katsoa orikavalkadin, kun tarttis tuo tamma astuttaa 😉 Myös kentän rakentaminen on ajankohtaista, joten käyn kuuntelemassa sen seminaarin. Tietenkin työnäytökset ovat ykkösia; kengitys ja ravihevosen valjastus. Ja kaverikuvaan teijän kanssa olisi tarkoitus päästä 😉

  T. Vilma vilmasaarinen@windowslive.com

 8. STOP STOP STOP STOP!! Voittajaehdokkaille on laitettu suoraan mailia, tsekatkaa inboxinne! 😉 Kiitos kaikille, jos ei tällä kertaa napannut niin toivottavasti silti nähdään messuilla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *