Liukuhihnalta ratoja.

Liukuhihnalta ratoja.

Voistion estekilpailut 30.3.13.

Oli ruuhkapäivä tänään kisojen suhteen! Meillä oli Hollolan kilpailuissa mukana seitsemän ratsastajaa eli neljän hevosen voimin lähdimme matkaan! Kaksi ponia mulla hevosautossa ja Osmolla lainatrailerissa pari lisää. Ratsukot jakaantuivat tasaisesti ristikosta 70-80 cm luokkaan. Kisojen tuloksista viis (ruusukkeita kyllä tuli), mutta suurin asia mistä haluan avautua on se käsittömättömän tiivis ”me” -henki, joka meidän reissuilla on matkassa! Tänään se tuntui suuremmalta kuin koskaan! Miten hienolta tuntuukaan seurata, kun kaikki asiat ovat kisapaikalla jokaisella yksilöllä hallussa, jotta tiimin tavoite onnistuu! Kun toiset kävelivät mun kanssa rataa, olivat toiset jo laittaneet ratsut kuntoon ja kävelyttäneet ne valmiiksi… Ja se kannustaminen ja tsemppaaminen mikä on mukana!

Pahoittelut, jos tämä nyt on siirappista ja yliampuvaa, mutta haluan tämän meidän ratsastajille sanoa ihan näin julkisestikin. Tästä on tänään puhuttu. 🙂 Kiitos teille, teette kaiken mahdolliseksi! Kilpailut ovat tehty teille taitojenne mittaamiseksi sekä itsenne ylittämistä varten! Vaikka olikin haastava hevonen alla, kukaan ei luovuttanut. Mutta ”olenkin paras” -tyyppinen, joten deal with it – eikun mitä…?

Tulokset:

EA & Mummis, ristikko, 0 vp. / 44,71, Ansku & Nanna, 50 cm, 0 vp. / 65.00, Oona & Mummis, 50 cm, 0 vp. / 46,30, Sini & Nanna, 50 cm, 0 vp. / 54,01, Hanni & Ramses, 70-80 cm, hyl., Janita & Muse, 70-80 cm, hyl. ja Aliisa & Muse, 70-80 cm, 4 vp. / 50,78.

Iltapäivällä palautin itse trailerin ja se oli jännää… En liiemmin pidän traikun vetämisestä, varsinkaan lainassa olevan. 😀 Hirveet paineet! Hengissä ja ehjänä selvittiin kuitenkin! Hevosauto on niiiiin paljon helpompi… Mukaan liitän pari huonoa kännykuvaa.

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

4 thoughts on “Liukuhihnalta ratoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *