Valmennus ja palaute.

Valmennus ja palaute.

Videopostaus, jee…

Saattepa taas kestää kaunista naamaani ja jumalaisen ärsyttävää ääntäni videopostauksen muodossa! Oikeanlaisen palautteen anto valmentamisessa (tai ratsastuksen opettamisessa) on tärkeää sekä myös sen vastaanottaminen. Niinpä vähän puran ajatuksiani tästä aiheesta! Koko idea lähti tästä alla olevasta keskustelusta, jonka löysin:

Todennäköisesti olisi ollut fiksumpaa tehdä tämä ihan normipostauksena ja teenkin sen, jos joku haluaa konkreettista materiaalia tai mielipiteen tekstiversiona… Tästä videostakin jäi varmasti sanomatta monta tärkeää asiaa! Ja Erkko Annukan ei sitten kannata tulla mitään sössöttämään tähän postaukseen valmentajan ilkeydestä! ;D

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

2 thoughts on “Valmennus ja palaute.

  1. Näin kyl on!
    Meiänki tallilla yks opettaja ei kyl tosiaan kehu turhasta ja asia sitte tehään vaikka kymmenen kertaa kunnes onnistuu, välillä tulee se et alkaa vähä "huuto" et ei se näin mee vaan näin ja näin.
    Sitte ku tulee se kehu sen valmentajan suusta ni sitte se on kyl sairaan hyvä tunne, ku huomaa et on tehny jotain hyvin, ja toki siihen just vaikuttaa iät ja kaikki! 😀

    1. Mietin vaan tuota lausetta, että valmentaja sanoo asian olevan näin… Valmentajienkin pitäisi pystyä ottamaan "vaikutteita" muilta valmentajilta, mikä välillä tuntuu todella vaikealta toisille. Liittyy myös palautteen ottokykyyn. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *