Ota kaverikuva! (kilpailu)

Ota kaverikuva! (kilpailu)

Nyt tulee vipinää Tampereen Hevosmessuille!
 

Emmi L. viritteli blogissaan superkekseliään kilpailun, joten olen tylsä ja vähän matkin tätä ideaa! Nykyään on trendikästä järjestää kuvakilpailuja sekä bongauksia, joten yhdistän nämä kaksi kategoriaa. Säännöt ovat helpot; 1) saavu Tampereen Hevosmessuille lauantaina 6.4., 2) bongaa alueelta kuka tahansa henkilö, jolla on vaatteissaan tai pipossaan meidän logo, 3) pyydä henkilö kanssasi kaverikuvaan!

Kilpailu on suunnattu siis kaikille rohkeille ihmisille, jotka uskaltavat tutustua uusiin tyyppeihin (sekä meidän tallilaisille, joilla oma kisa tämän asian suhteen)! 😉 Kuva tulee lähettää minulle mailitse penny@playsson.net maanantaihin 8.4. mennessä. Kilpailuun mukaan lähetetyt kuvat ovat kiinni Kingslandin tuotepaketissa! Onko SULLA pokkaa?? 😛

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

11 thoughts on “Ota kaverikuva! (kilpailu)

  1. Ette sitte piilottele itteänne missään vessannurkalla, niin saatan uskaltautua (jos teitä löydän) kaverikuvaan 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *