Kuvapostaus estetreeneistä.

Kuvapostaus estetreeneistä.

Voistion maneesilla la 23.3.

Tämän viikon lauantaina on Voistiossa harjoitusestekilpailut, jotka järjestetään yhteistyönä meidän seuran (PLARI) kanssa. Muutama tallin ratsukko kävi treenaamassa vähän maneesilla perjantaina ja lauantaina, ettei “ihan” puskista lähdetä liikkeelle… Meiltä kisaamassa seitsemän ratsastajaa sekä joitain mun valmenenttavia muualta.

Pidin siis virallisen estetunnin, mukana Oona & Mummis, Ansku & Nanna sekä tallin ulkopuolisista oppilaista Henna & Olli. Tehtiin peruskontrolliharjoituksia; alkuun vähän siirtymisiä pääty-ympyrällä, sitten jumppasarjalla ensin puomeja, pieniä hyppyjä sekä (enemmän vähemmän) hallittuja pysähdyksiä. Lopuksi lyhyt rata, jossa mukana oli okseri. Korkeudet oli ristikosta noin 60 cm. Ponit selvittivät tasaiseen tahtiin, Nanna ei oikein edennyt mihinkään… Hennalla ja Ollilla eniten työnsarkaa, mutta he eivät vielä näihin kisoihin osallistukaan. Videomateriaalia ei ole, mutta kuvia senkin edestä (© Erkko Annukka). Joku toivoi videopostauksena valmennustuntia, jonka pidän. Yritän toteuttaa sen sopivilla ratsukoilla, kaikki kun en halua tässä tapauksessa videolle… 😉

Ja sitten ihan off topic; käykää äänestämässä asukokoinasuuttani Hööksin kisassa. 🙂

Kuka haluaa valmennusta tämän näköiseltä henkilöltä…?!
Alla vielä päivän tehtävä suunnitelmallisena piirroksena.

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

6 thoughts on “Kuvapostaus estetreeneistä.

  1. Kivoja kuvia 🙂 ps. Voisitko mitenkään laittaa mobiilinäkymän käyttöön, kun lueskelen blogit yleensä läpi kännykällä ja vähän työläs käyttää tätä normaalianäkymää. ? Kiitos !

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *