Tutkivaa journalismia (video).

Tutkivaa journalismia (video).

Selvitys paljon FB:ssä kyselyjä saaneesta ratsastushameesta!

Joululahjani saapui myöhässä eli vasta toissapäivänä, sillä kyseisen myymälän varastosta oli kaikki loppu… Kyseessä Uhip -merkkinen vempain, minulla koko S, joka todettiin videon jälkeen sopivaksi. Kunhan sitä ei vedä kainaloihin asti, niin on tarpeeksi pitkä. Hinta 95 euroa. Niinpä minun tuli sitten Ruotsista, vihdoin viimein! Eilen piti päästä jo sitä testaamaan, mutten ehtinyt ja pakkastakin meillä oli -30. Tehtiin sitten tänään tästä hameesta videopostaus, Putte ansaitsi 15 minuuttiaan julkisuudessa. Näytetään välillä muitakin hevosia. Pahoittelut videon laadusta, kuvaus tapahtui kyseenalaiseen käyttöön keksityllä Galaxy Tab 2 10.1:lla… Rämpyttäkää sitten taas sitä yhtä tähteä. 😉

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

11 thoughts on “Tutkivaa journalismia (video).

  1. Tästä tuli mieleen:Vesisateessa toimivat hyvin pyöräilijöille tarkoitetut sadehousut!Menevät vähän yli polvien ja ovat siis ns. shortsimalliset.Kiinnitys kätevästi nauhoilla reiden ja vyötärön ympäri,joissa kunnolliset klipsit! Saksasta equitana-messuilta ostin pari vuotta sitten farkku-kuosiset,maksoivat 15e! Suojaavat myös hyvin kisahousuja,niin on radalle mentäessä vielä valkoiset housut! 😀 Sama idea siis kuin tuossa ratsastushameessa! En tiedä onko niille jokin hienompi nimitys Suomessa! 😉

    1. ainakin wahlstenilta saa rainlegsejä, jos ne nyt on lähelläkään sitä mitä haetaan 😀 maksavat vähän päälle neljäkymppiä, kuvastosta löytyy!

  2. ''Vai mikä tässä mättää'' ''tulee vaan härskejä kuvia'' :—-Ddd tuli taas kyl hymy huulille näistä letkautuksista!

  3. Hahhah, oli kiva kattoa video, koska ihmettelen, miksi toi hame on niin iso hitti! Itse en laittais kuuna päivänä päälleni, en suostu laittamaan hametta muutenkaan, saati sitten ratsastaessa 😀 Mutta toivottavasti lämmittää kuitenkin tai saat sen toimimaan, ettei ollut turha ostos! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *