Palkittuja ja muutakin!

Palkittuja ja muutakin!

Lukijakisan arvonta suoritettu!

Onnettarena toimi jälleen RANDOM.orgin arvontakone, voittajaksi nostettiin nimimerkki eekamoi. (hänen bloginsa löytyy täältä)! ONNITTELUT! Palkinnoksi eekamoi. saa lupaamani lahjakortin Tiger Storeen!

Lisäksi haluan jakaa pari “papukaijamerkkiä” hyvistä kommenteista, asiallisista kritiikistä ja kehuista, joita sain joulukuussa! Kunnianosoituksena lähetän Hevosansion käsintehdyt pinssit Emmylle sekä Kirsi Temoselle.

Laitatteko kaikki kolme minulle mailitse (penny@playsson.net) osoitteenne, niin saan kivat kirjeet matkaan? 🙂 Kiitos!

Sitten pari muuta asiaa! Etsin vielä yhtä ratsukkoa valmennussarjaan! Olet mielellään Etelä-Suomena alueelta, este- tai koulupainotteinen. Shettisratsukot etusijalla! Laita hakemus piakkoin mailiini (penny@playsson.net)!

Otan myös vastaan postausehdotuksia! Pää on kyllä täynnä hyviä (?) ideoita, mutta onko teillä jotain mielessä? Esittelyjä, ongelmia, aiheita? Nyt saisi kertoa! 🙂 Tsekatkaa lisäksi blogin Facebook -seinä, siellä off topic -asioita ja blogissa julkaisemattomia kuvia aika-ajoin!

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *