Palkittuja ja muutakin!

Palkittuja ja muutakin!

Lukijakisan arvonta suoritettu!

Onnettarena toimi jälleen RANDOM.orgin arvontakone, voittajaksi nostettiin nimimerkki eekamoi. (hänen bloginsa löytyy täältä)! ONNITTELUT! Palkinnoksi eekamoi. saa lupaamani lahjakortin Tiger Storeen!

Lisäksi haluan jakaa pari ”papukaijamerkkiä” hyvistä kommenteista, asiallisista kritiikistä ja kehuista, joita sain joulukuussa! Kunnianosoituksena lähetän Hevosansion käsintehdyt pinssit Emmylle sekä Kirsi Temoselle.

Laitatteko kaikki kolme minulle mailitse (penny@playsson.net) osoitteenne, niin saan kivat kirjeet matkaan? 🙂 Kiitos!

Sitten pari muuta asiaa! Etsin vielä yhtä ratsukkoa valmennussarjaan! Olet mielellään Etelä-Suomena alueelta, este- tai koulupainotteinen. Shettisratsukot etusijalla! Laita hakemus piakkoin mailiini (penny@playsson.net)!

Otan myös vastaan postausehdotuksia! Pää on kyllä täynnä hyviä (?) ideoita, mutta onko teillä jotain mielessä? Esittelyjä, ongelmia, aiheita? Nyt saisi kertoa! 🙂 Tsekatkaa lisäksi blogin Facebook -seinä, siellä off topic -asioita ja blogissa julkaisemattomia kuvia aika-ajoin!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *