Tavoite saavutettu!

Tavoite saavutettu!

…joten on aika lukijakisan!

Sain kuin sainkin blogilleni 340 lukijaa – ja rapiat päälle – vuoden loppuun mennessä! Ja kuten lupasin, pidän taas arvonnan teille! 😉 Palkintona on lahjakortti Tiger Storeen (tiger-stores.fi). Kyseisestä kaupasta saa ostettua kaikkea kivaa, kuten vaikkapa alla olevat kuulokkeet! Kilpailuun voi osallistua 6.1. mennessä kommentoimalla tähän postaukseen ”jep”. Muutakin palautetta saa samalla toki antaa!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

75 thoughts on “Tavoite saavutettu!

  1. jep

    Voisitko muttaa lähemmäs Saloa niin tulisin heti sinun valmennukseesi.. Miksei kaikki valmentajat ole yhtä hyviä, mutta samalla hauskoja kuin sinä

  2. Jeppis 🙂 Nuo sun kuolain postaukset ovat olleet hyviä ja varmasti monelle hyödyllisiä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *