Tavoite saavutettu!

Tavoite saavutettu!

…joten on aika lukijakisan!

Sain kuin sainkin blogilleni 340 lukijaa – ja rapiat päälle – vuoden loppuun mennessä! Ja kuten lupasin, pidän taas arvonnan teille! 😉 Palkintona on lahjakortti Tiger Storeen (tiger-stores.fi). Kyseisestä kaupasta saa ostettua kaikkea kivaa, kuten vaikkapa alla olevat kuulokkeet! Kilpailuun voi osallistua 6.1. mennessä kommentoimalla tähän postaukseen “jep“. Muutakin palautetta saa samalla toki antaa!

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

75 thoughts on “Tavoite saavutettu!

  1. jep

    Voisitko muttaa lähemmäs Saloa niin tulisin heti sinun valmennukseesi.. Miksei kaikki valmentajat ole yhtä hyviä, mutta samalla hauskoja kuin sinä

  2. Jeppis 🙂 Nuo sun kuolain postaukset ovat olleet hyviä ja varmasti monelle hyödyllisiä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *