Päivä pulkassa.

Päivä pulkassa.

Suorat lainaukset Facebook -päivityksistäni:

1. ”Päivän seikkailu taas suoritettu, voi vit… Kukaan ei sit kertonut että navigaattorin ohjaama tie on vaan semisti aurattu ja pois talvikäytöstä. Pöff vaan ja Ooppeli oli komeasti mäen jälkeen peltoaukealla ovia myöten hangessa!” (10 tuntia sitten.)

2. ”Muse saatiin onnellisesti uudelle tallille Hkoskelle, mutta tullessa Jesse päätti ajaa hevosauton ojaan… Jokohan riittäisi vai pitäiskö käydä ajamassa vielä Skoudakin pöheikköön… :D” (5 tuntia sitten.)

Ei mulla muuta. Paitsi tämä foorumilta löytynyt päivän kyseenalaisin huumoripläjäys:

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

2 thoughts on “Päivä pulkassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.