Päivä pulkassa.

Päivä pulkassa.

Suorat lainaukset Facebook -päivityksistäni:

1. ”Päivän seikkailu taas suoritettu, voi vit… Kukaan ei sit kertonut että navigaattorin ohjaama tie on vaan semisti aurattu ja pois talvikäytöstä. Pöff vaan ja Ooppeli oli komeasti mäen jälkeen peltoaukealla ovia myöten hangessa!” (10 tuntia sitten.)

2. ”Muse saatiin onnellisesti uudelle tallille Hkoskelle, mutta tullessa Jesse päätti ajaa hevosauton ojaan… Jokohan riittäisi vai pitäiskö käydä ajamassa vielä Skoudakin pöheikköön… :D” (5 tuntia sitten.)

Ei mulla muuta. Paitsi tämä foorumilta löytynyt päivän kyseenalaisin huumoripläjäys:

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

2 thoughts on “Päivä pulkassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *