Musen ja muidenkin jouluterkut.

Musen ja muidenkin jouluterkut.

Uudella tallilla 22.12.

Meidän ”ulkopuolinen” ponimme Muse muutti torstaina Hollolasta uudelle tallille tänne Hämeenkoskelle. Ruuna asustelee nyt n. reilun 5 km päässä meiltä kotoa! Tämäkin talli on pieni, siellä on Musen kaverina kaksi lämminveristä ruunaa. Hauska kontrasti, kun on kaksi mustaa hevosta ja valkoinen poni! 🙂 Muse tuntuu viihtyvän tuolla jo erinomaisesti; se saa olla koko päivän ulkona kavereiden kanssa isossa tarhassa (jossa on sähköt!!) leikkien, tarhassa on jopa pihattokatos! Lisäksi on vapaa heinä ja oikein mukava pikku talli. Onneksi tuolta löytyy vielä oma valaistu kenttä sekä maneesikin on parin kilometrin päässä! Aliisa pääsee nyt itse käymään ponia ratsastamassa, minun ei tarvitse olla ”poniäiti” koko ajan.

Muutto sujui hyvin, jollei lasketa sitä, että Jesse ajoi kotimatkalla tyhjän hevosauton ojaan… Tutun poikaystävä tuli hinaamaan meidät ylös ja ajoin suosiolla itse loppumatkan. Tänään sitten käytiin Aliisan kanssa Musea katsomassa, näytin lähinnä Palpalle tallin ja sen toiminnat. Sen jälkeen kun poni oli noin vartin verran juossut kamujensa kanssa karkuun (”trööt, trööt”), Muse pääsi hetkeksi kentälle ratsastelemaan ilman satulaa. Pakkasta meidän suunnalla n. -18 astetta. Aliisa vain vähän taivutteli käynnissä ja ravissa, ei ongelmia. Laiska näytti olevan, muttei moksiskaan maiseman muutoksesta… Katsotaan, jos ensi viikolla vähän otettaisiin hyppyjä heidän kanssaan, luvattu lauhempaa säätä!

Ja lopuksi jouluterveiset teille… Syökäähän herkkuja, lellikää ponejanne ja nauttikaa lomasta! Palaillaan taas blogin ääreen!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

2 thoughts on “Musen ja muidenkin jouluterkut.

  1. Apua, mietinkin jo missä Muse nykyään asustelee, kun Anulta oli kadonnut, eikä enempää ehditty jutella kuin että asuu Hämeenkoskella. Voi pieni poninpyllerö, mites sillä menee? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *