Joululahjalista TOP 5.

Joululahjalista TOP 5.

TOP FEMMA.

Jokavuotinen trendi blogeissa on julkaista oma joululahjalista. Näinpä tähän pärähtää teille minun top vitoseni! Lähinnä vinkkinä lähipiirilleni, olen niin vaativa… 😀 Ilmainen vihje vielä; hevosta en halua, olen hankkinut niitä taas ihan tarpeeksi tänä vuonna! Kiitos. 🙂

1. Uhip Fashion -ratsastushame

“Uhip -ratsastushame on huippukevyt (vain 240 g) uutuustuote, joka pitää ratsastajan, hiihtäjän, pyöräilijän tai muuten vain ulkoilevan jalat ja takamuksen lämpimänä, kuivana ja puhtaana. Mahtava myös kisakäyttöön!”

2. Robbie Williamsin keikkaliput

Se on niiiiin minä, Erkko Annukka ja RW ensi elokuussa Tallinnan Laululavalla! Olen kyseistä artistia fanittanut jo vuosia ja hän vetää järjettömän hyviä konsertteja! Esiintymispaikka vielä kätevästi, joten miksikäs ei?

3. Adam Lambertin keikkaliput

Luovuin Rihannan keikasta, joten voisin mennä sen sijasta keväällä Adam Lamberttia katsomaan. Adam on ihana eikä vain sen takia, että seurustelee Sauli Koskisen kanssa. 😉 Musiikki on menevää ja helppoa kuunnella.

4. Hierontalahjakortti

AI MUN SELKÄ!! Tarvitseeko sitä enempää selittää? Olisi vaan ihanaa käydä kerran viikossa möyhittävänä, saa vaan röhnöttää ja rentoutua! Ihan itse viime vuonna varasin itselleni fysioterapialaitokselta hierontaa, mutta kun hoitajatäti sai kuulla mitä kaikkea vikaa minussa on (välilevyvamma, paha migreenikko, yliliikkuvat niskan nivelet), hän alkoi kokeilla joka kerta aina uutta hoitokeinoa. Siinä vaiheessa kun minuun oli tökitty 20 akupunktioneulaa ja olin nukahtaa sen jälkeen rattiin, päätin antaa olla…

5. Moonbootsit

Ostin viime vuonna kahdet tällaiset retrokengät, mutta ne alkaa olla jo aika kulahtaneet… On muuten tunteja pitäessä ihan korvaamattomat! Ei palele varpaat yhtään! Näillä ei voi kävellä pitkiä matkoja eikä ajaa autoa, mutta käyvät tallihommiin niin kauan kun ei jätä tossukoitaan hokkien alle.

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *