Mitä, täh, häh?

Mitä, täh, häh?

Lukijakyselyä pukkaa…

Minulla on käynnissä suuri missio saada tehtyä blogistani mahdollisimman vuorovaikutteinen ja käyttäjäystävällinen! Haluan julkaista hyviä mielipidekirjoituksia sekä päteviä asiatekstejä. Nyt toivonkin teiltä vinkkejä ja vihjeitä kommentin muodossa, mistä asioista haluaisitte lukea artikkeleita? (Mielipiteitä osaan laukoa ilmankin…) Parin fiksun vinkin laittajalle lähetän hevosaiheisen ”papukaijamerkin”. 😉 Kiitos!

Sini & Playsson palkintojenjaossa.

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

7 thoughts on “Mitä, täh, häh?

 1. Näin todella väsyneenä kaksi asiaa häiritsee suunnattomasti. Joudun nimittäin tihrustamaan aika lailla että näen tekstiä kunnolla, vihreää vihreällä pohjalla. Voisko tausta esimerkiksi olla vähän vaaleampi? Sivu on jotenkin sekavan oloinen, kun tekstin molemmilla puolilla on sivupalkissa tavaraa.

  Visuaalisesti häiritsee kun banneri ja kaikki muu niin eri maailmoista, lähinnä väriensä puolesta. Tuo oranssi ''pilvi'' on jotenkin niin irrallinen kaikesta muusta, esim linkit esim punaisella, eikä sillä samalla oranssilla. Ja siitä pääseekin noihin linkkeihin, joiden punaisuus häiritsee myös 😀

  Tykkään kyllä blogistasi, näitä ulkoasumielipiteitä minulta löytyy varmaan jokaisesta mahdollisesta blogista 😀 Itse henkilökohtaisesti tykkään aika riisutusta ja yksinkertaisesta ulkoasusta, eikä sinun blogisi sitä edusta.

  Pidän siitä kun kirjoittelet treeni-/valmennusjuttuja, niistä oppii ja saa vinkkejä. Niitä lukisi ehkä mieluusti enemmäkin (; Vaikka kerran viikkoon jonkun ratsastuskerran kunnon selitys; jossa kerrot miten meni, mitä korjasit, mitä tekisin ehkä eritavalla. Tai sitten vastaavasti jonkun pitämäsi valmennuksen kertomus. Kuitenkin niin että pääsisi lukemaan millaisia tehtäviä teet (tai teetät oppilailla) ja mitä niillä haetaan. Olikohan tarpeeksi epäselväsi ilmaistu 😀

  Tästä taisi tulla jo aivan järkyttävän pitkä, niin jätän ehkä tämän tähän… Katsotaan jos keksin korkeammalla energiatasolla jotain järkevää!

  1. Kaikilla oma makunsa, itse inhoan ns. "tyhjiä" ulkoasuja. 😀 Tuon bannerin tekijää on pyydetty muuttamaan värimaailmaan, mutta vielä en ole uutta versiota saanut… Nyt täytyy vaan kestää! 😉

 2. Varusteet ja niiden käyttötarkoitus ja tarkoituksenmukaisuus kiinnostaa aina. Olisi hauska saada omat "sarjat" esimerkiksi kuolaimista ja apuohjista ym. härpäkkeistä. Olisi varmaan ihan hyödyllistä tietoa, sillä monella on oikeasti kuolainten ja apuohjien käyttötapa ja vaikutus hukassa… Kuolaimet varsinkin tuntuvat olevan asia, joka jakaa ihmisiä moneenkin erilaiseen kastiin ja kaikilla on oma vankkumaton käsityksensä, eikä mitään muuta vaihtoehtoa oteta huomioon. Usein näissä asioissa myös hysterisoidaan ja vedetään överiksi, hauskinta on katsella kun hötönetissä haukutaan kaikki jotka kehtaavat käyttää olympiaa tai ylipäätänsäkään muuta kuin perus nivelkuolainta… Samaten kaikki apuohjat tunnutaan mieltävän pelkäksi lintsauskeinoksi siihen, että saadaan hevonen kulkemaan kivasti turpa ryntäissä, mutta ei oikeasti nähdä että mihin tarkoituksiin ne apuohjat on kehitetty ja mitä niillä yritetään saavuttaa, saatika sitten, että koska ja millaisella hevosella niitä tulisi käyttää ja kuinka usein.

 3. Itseä kiinnostaisi tietää enemmän millä perusteella hevoselle kannattaisi kuolain valita. Millä perusteella kuolain kannattaisi vaihtaa kovempaan? Koska kuolainta ei tarvita ollenkaan? Raspauksessa Tahvolle suositeltiin niveletöntä eteenpäin kaartuvaa kuolainta. Olen yrittänyt sellaista kuolainta etsiä mutta olen ihan pihalla. Kuolaimettomat suitset kiinnostaisi, riimulla joskus tulee ratsasteltua ja tuntuu että se toimii yhtä hyvin kuin normisuitset. En tiedä sitten päästäisikö maastossa "volttilähdössä" mihinkään ilman kuolaimia..
  Toinen juttu mikä kiinnostaa on pelot. Niitä kun löytyy miljoona ja tuhat tällaiselta aralta ratsastajalta. Jonkinlainen pelkoihin siedättävä treeniohjelma olisi mielenkiintoinen. Tietty pitäisi tehdä sitä mikä jännittää, sillähän se lähtee.

  No, en nyt tiedä oliko näistä mitään käyttökelpoista ideaa.

 4. Komppaan Miraa ja Annemaria ! Mua kiinnostaisi myös lukea kuolaimista ja niiden valinnasta, sekä apuohjista ja niiden tarpeesta 🙂

 5. Kuolaimet voisin ottaa käsittelyyn, niitä on ollut käytössä jos jonkinmoista! Apuohjat on todella vaikea aihe, sillä toisille ne on kauhea kirosana ja toiset käyttävät jopa päivittäin. Täytyy miettiä. Jos keksisi tavan ilmaista asiat neutraalisti, faktakannalta. 🙂 Varsinkin gramaanien kohdalla…

  1. No mutta juuri siksi apuohjista voisikin tulla hyvä teksti, koska kaikilla on niistä oma näkemyksensä! Nyt on hyvä rako esittää omasi 🙂 Moni voisi saada hieman vinkkiä niiden käyttöön eri tilanteissa. Ja minusta on aina hyvä vähän ravistella niitä, jotka eivät näe muuta oikeaa tapaa tehtä asioita kuin oma tapansa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *