Energinen viikonloppu!

Energinen viikonloppu!

Äksöniä ajalla 8.-9.12.

Just kun pääsin valittamasta aikaisemmassa postauksessa talven laiskuudesta, niin olenkin ollut kovin aktiivinen tämän viikonlopun! Taas on tullut tehtyä kaikkea ja heiluttua paikasta toiseen…

Lauantaina olimme iltapäivän verran estekisoissa Vironmäellä, Orimattilassa. Mukana olivat Sini ja Playsson sekä Ansku, Palppa ja Nanna. Lisäksi Manta oli auttamassa sekä apuvalmentajana. 😉 Ensimmäisenä hyppäsivät Sini ja Ansku 40 cm luokan. Playsson osasi tänään hienosti olla asiallinen ja ratsukko saikin tehtyä hyvät nollat perus- ja uusintaradoilta! Anskulle nämä kisat olivat ihan ensimmäiset tallin ulkopuoliset ja rata sujuikin hienosti. Yksi harmittava kielto muurille, mutta muuten Nanna heräsi radalla! Hyvin kävi kuitenkin, sillä Sini oli upeasti luokassa 2. sijalla!! Aliisan oli tarkoitus mennä Playssonilla Zürich -arvostelun 50-60 cm luokka, mutta – herramunjee minkä kokoiset 60 cm esteet! Jätettiin suosiolla välistä, sillä Pappa meni 40 cm niin nätisti! Niinpä Aliisa hyppäsi vielä Nannalla ekan 70 cm radan ja näytti siltä, että tulee selvä nollarata ja sijoitus. Valitettavasti suhteutun jälkeinen linja sarjalle meni vähän reisille. Ei mahtunut ponille enää yhtä askelta väliin, joten se kompastui ja tiputti a-osan mennen b-osasta ohi… Loppurata ihan ok!

Kisojen jälkeen suuntasimme Aliisan ja Roosan kanssa vielä Hollolan tallille, jossa tytöt ratsastivat Musen pellolla. Poni oli huisin hyvä ja näytti todella näppäriä pätkiä! Se on niin toimiva ja hieno ruuna! Vein sinne samalla Puten satulan siksi aikaa, että saan ostettua sille oman. Tänään sunnuntaina Aliisa kävi äitinsä kanssa ratsastamassa Musen itsekseen ja kävin sitten illalla viemässä sille lisää heinäpaaleja. Poni ei kuulemma ollut niin super kuin eilen, mutta ihan ok silti. Nyt Musella pari päivää vapaata, sillä huomenna olen Virossa käymässä ja tiistaina on taas valmennustunteja sen verran pidettävänä…

Aamupäivällä pidin kaksi ja puoli tuntia kotona, olihan taas harvinaisen hyvin keskittyneitä ratsastajia! Ihana nähdä miten nopeasti meidän alkeisaikuisryhmäkin on edistynyt! Taivutukset sujuivat suuntaan jos toiseenkin! Tuntien jälkeen ratsastin yli-innokkaan Akron, otin vähän mielenkiinnon ylläpitämiseksi vastalaukkoja sekä taas työn alla olevia laukkasulkuja. Max oli viikon ratsuttamisen jälkeen jo yllättävän hyvä! Jäykkä ex-ravuri alkaa pikkuhiljaa löytää taivutusta kaarevilla urilla ja myötää silloin tällöin edestäkin. Takapää on silti jossain, koitetaan kehittää motoriikkaa ja löytää vaihdelaatikosta hyvä ravi… Mutta joo, ensi viikolla jatketaan taas harjoituksia! P.S. Päästiin Akron kanssa ensi kesän sennumiittiin Ypäjälle! Tässä vielä pohjalla Sinin ja Playssonin rata, muiden suoritukset löytyy sieltä YouTube -kanavaltani.

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

5 thoughts on “Energinen viikonloppu!

    1. Joo, todella. Ihan rättipoikki. Ei sen enempää, kun reilun tunnin ilman satulaa ratsastuksen jälkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *