Kuvapostaus: Muse.

Kuvapostaus: Muse.

Aliisa & Muse itsenäisyyspäivän treeneissä, kuvat Manta Jääskeläinen.

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

4 thoughts on “Kuvapostaus: Muse.

  1. Tulee ikävä Musea kun katselee näitä kuvia 🙁 <3 mutta onneksi pääsi hyvään kotiin. onko se siellä päin pelleillyt ratsastaessa?:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.