Kuvapostaus: Muse.

Kuvapostaus: Muse.

Aliisa & Muse itsenäisyyspäivän treeneissä, kuvat Manta Jääskeläinen.

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

4 thoughts on “Kuvapostaus: Muse.

  1. Tulee ikävä Musea kun katselee näitä kuvia 🙁 <3 mutta onneksi pääsi hyvään kotiin. onko se siellä päin pelleillyt ratsastaessa?:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *