Tallin pikkujoulut.

Tallin pikkujoulut.

Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa…

Eilen pidettiin tallilaisille avoimet pikkujoulut kunnan joen rannassa olevalla mökillä. Porukkaa oli laskujeni mukaan n. 24-27 henkeä… ehkä. Olimme kovin savuisissa tunnelmissa, sillä Palppa sössi takan lämmityksen jättämällä pellin kiinni ja siitähän sitten savutus alkoi! Mutta mukava meno silti! Ruokaa oli tarjolla nyyttärihengessä mm. kinkku- ja kasvispiirakkaa, pizzaa, sipsejä, suklaata, glögiä ja niin edelleen. Pidimme jokavuotiseksi muodostuvan virallisen tietokilpailun, jonka voitti 25/26 pisteellä Palpan, Mantan, Sinin ja Sennin joukkue! Kilpailussa piti mm. yhdistää rodut alkuperäismaahan. Kisan jälkeen suoritettiin myös ensimmäinen seuran palkistemisgaala, jossa jaettiin ”Playsson Pystit” kymmenelle tarkkaan valitulle.

Palkitut olivat: Paras kilparatsastajan alku – Sini Kuokkanen, Vuoden aktiiviratsastaja – Aliisa Tupasela, Vuoden uusi tuttavuus – Oona Nikkinen, Tulevaisuuden lupaus – Suvi Oksavuori, Innokkain ponityttö – Heidi Aalto, Vuoden projektiratsastaja – Manta Jääskeläinen sekä huumoripalkinnot; Pehmein pohje – Pauliina Heinonen, ”Kyynärpäät kyljessä” -palkinto – Saija Lindeberg-Ruohio, Vuoden varmistaja – Roosa Löppönen ja Paras kyydin odottaja – Aili Saraja. Onnea!

ISO KIITOS taas teille kaikille, oli hauskaa! Tapaamisiin taas tunneilla sekä seuraavissa tallin tapahtumissa! 😉 Tässä vielä muutama kuva, loput löytyvät oheisesta linkistä > http://palomaanponitalli.kuvat.fi/kuvat/Pikkujoulut+2012/.

Joku hauska juttu kerrottu?

Roosan perusilme.

Varpaita paleli, joten vein Palpan lapaset!

Ai kun ihana Manta!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

2 thoughts on “Tallin pikkujoulut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *