Tallin pikkujoulut.

Tallin pikkujoulut.

Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa…

Eilen pidettiin tallilaisille avoimet pikkujoulut kunnan joen rannassa olevalla mökillä. Porukkaa oli laskujeni mukaan n. 24-27 henkeä… ehkä. Olimme kovin savuisissa tunnelmissa, sillä Palppa sössi takan lämmityksen jättämällä pellin kiinni ja siitähän sitten savutus alkoi! Mutta mukava meno silti! Ruokaa oli tarjolla nyyttärihengessä mm. kinkku- ja kasvispiirakkaa, pizzaa, sipsejä, suklaata, glögiä ja niin edelleen. Pidimme jokavuotiseksi muodostuvan virallisen tietokilpailun, jonka voitti 25/26 pisteellä Palpan, Mantan, Sinin ja Sennin joukkue! Kilpailussa piti mm. yhdistää rodut alkuperäismaahan. Kisan jälkeen suoritettiin myös ensimmäinen seuran palkistemisgaala, jossa jaettiin ”Playsson Pystit” kymmenelle tarkkaan valitulle.

Palkitut olivat: Paras kilparatsastajan alku – Sini Kuokkanen, Vuoden aktiiviratsastaja – Aliisa Tupasela, Vuoden uusi tuttavuus – Oona Nikkinen, Tulevaisuuden lupaus – Suvi Oksavuori, Innokkain ponityttö – Heidi Aalto, Vuoden projektiratsastaja – Manta Jääskeläinen sekä huumoripalkinnot; Pehmein pohje – Pauliina Heinonen, ”Kyynärpäät kyljessä” -palkinto – Saija Lindeberg-Ruohio, Vuoden varmistaja – Roosa Löppönen ja Paras kyydin odottaja – Aili Saraja. Onnea!

ISO KIITOS taas teille kaikille, oli hauskaa! Tapaamisiin taas tunneilla sekä seuraavissa tallin tapahtumissa! 😉 Tässä vielä muutama kuva, loput löytyvät oheisesta linkistä > http://palomaanponitalli.kuvat.fi/kuvat/Pikkujoulut+2012/.

Joku hauska juttu kerrottu?

Roosan perusilme.

Varpaita paleli, joten vein Palpan lapaset!

Ai kun ihana Manta!

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

2 thoughts on “Tallin pikkujoulut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.