GPA:n voittaja.

GPA:n voittaja.

Kuka omistaa uuden kisapaidan?

Iso kiitos kaikille, jotka osallistuivat kilpailuun ja kertoivat miksi lukevat blogiani! On kiva huomata, että jutuistani, artikkeleista jne. on ollut hyötyäkin! 😉 Lisäksi arvostan kovasti lukijoiden antamaa huomiota sitä kohtaan, mitä me täällä tallilla teemme nuorten ratsastajien hyväksi! Ihanaa!

Valitsin 20 osallistuneesta kymmenen parasta syytä ja niistä arvoin voittajan. Palkinnon saa Jenna Karjalainen (blogi). Onneksi olkoon! Laitatko Jenna mailitse (penny@playsson.net) osoitteesi, niin saan paketin postiin? 🙂 Tässä vielä voittajan syyt lukea blogiani:

”Yritystoimintasi kiinnostaa minua, pidän periaatteistasi sekä opetustyylistäsi. Osaat kirjoittaa sujuvasti ja mukaansatempaavasti, jaksan aina lukea tekstit loppuun asti. Vaikka sinulla on paljon kokemusta alalta, siulla on silti jalat maassa. Ratsastuksesi on todella siistiä, olen kokeillut monia juttuja/ottanut neuvoistasi vaarin, ja ne ovat oikeasti helpottaneet työskentelyä hevoseni kanssa. 🙂 Artikkelisi/mielipidekirjoituksesi ovat ihan mahtavia!”

P.S. Tsekatkaa vielä tänään aloitettu joulukalenteri navi -palkista!!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

One thought on “GPA:n voittaja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *