Käyhän se näinkin.

Käyhän se näinkin.

…ehkä. Typerä talvimyrsky!

Huomatkaa laadukkaat kuvat, näkemyksiä tämän päivän vinkkelistä.

Jos et ole asunut viimeistä muutamaa päivää tynnyrissä, olet ehkä huomannut ulkona olevan myrskyn. Meillä se alkoi eilen vain kovana tuulena, lunta ei mailla halmeilla. Aamulla kova tuuli jatkui, joten jätettiin hevoset aamuheinille sisään ja lähdettiin kaupunkiin ostamaan rehuja ym. Takaisin tullessa tulikin sitten jo lunta vaakatasossa, joten päätettiin antaa hevosten olla sisällä myös päiväheinät ja laittaa ne ulos siivouksen ajaksi. Valmennustunnit olin perunut jo aikaisemmin.

Yritä nyt osua sitten näihin…

No kappas saakutti, sähköt meni sitten meidän kylältä ja tässä istuskelen kannettavalla, jossa akkua jäljellä 49 % ja onneksi vielä toimiva nettitikku… Sähköt olleet siis n. 10 tuntia pois! Voitte vaan kuvitella miten riemukasta oli siivota molemmat tallit otsalamppujen avulla. Superfantsua! (Huomatkaa sarkasmi.) Parasta tässä oli kuitenkin, että kun sähköä ei ole > vesipumppu ei toimi > ei tule vettä > 13 hevosta janossa. Niinpä haettiin peräkärryllä 600 litran vesisäiliöön muualta vettä ja kannettiin ämpäreillä kaikille. Eikä siinä vielä kaikki! Ruokaahan ei saa tehtyä, joten oli pakko käydä huoltoasemalla syömässä. Ja huvittavinta on ehkä se, että meidän Nanna -poni säästelee pissaa, eli ei laske karsinaan kuin äärimmäisessä pakossa. Olen sitten sitäkin kusettanut kuin koiraa ulkona kahteen kertaan iltapäivällä lumimyräkässä otsalampun valossa, ettei munuaiset poksahda… Visioikaapa se näky.

Vesishow! Tittididii…

Vakaana tarkoituksena on myös ollut aloittaa ratsastushommat uuden ratsutettavani Maxin kanssa. Eihän sekään ole onnistunut, koska eilen tuuli niin ettei olisi satulassa pysynyt ja tänään sama juttu + pimeys. Jos tämä nyt tästä laantuisi, voisi huomenna vihdoin startata senkin projektin… Toivottavasti sähköt palaavat edes yön aikana! Huomenna tallin pikkujoulut, mutta onneksi kylällä, jossa sähköt pelaavat. Vielä joutuu kyttäämään, tuleeko sähköt sillä tallin ison käytävän valot eivät mene ”valmiiksi” pois päältä sähkökatkon aikana vaikka kuinka rämpyttäisi. Mites teillä? Päivä mennyt mainiosti viltin alla suklaata syöden? 😉

Hei – huomenna 1.12. alkaa myös blogini joulukalenteri tuolla omalla sivullaan (navi -palkissa linkki)! Toivottavasti pystyn tarjoamaan teille hieman erilaisen joulukalenterin… 😉

Kuva-arvoitus; kenen massu?

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

One thought on “Käyhän se näinkin.

  1. puttepikkupossun isopieni maha! mikäs tässä koko päivän sisällä olleena, sohvannurkassa leffoja kattonu ja koneella dataillu 😉 kattonu vaan ikkunasta ulos ja aatellu miten kerrankin on kiva olla kipeenä. tai kipeenä ja kipeenä.. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *