Lauantain maneesireissu.

Lauantain maneesireissu.

Palataan takaisin viikonloppuun.

Olimme siis viime lauantaina eli pyhäinpäivänä maneesilla treenaamassa. Mukana olivat Hanni & Ramses sekä Aliisa & Nanna (ja tuttuun tapaan myös turistirysä). Oltiin vapaamuotoisia, eli ratsastajat verryttelivät itse puomeilla ja ympyröillä. Lähinnä nostelin puomeja ja annoin tarvittaessa ohjeita (lue: koko ajan). Verkkahyppyinä pientä ristikkoa diagonaalilla ja pian tilanne ratsastajien kesken olikin jo 1-1 – tippumisissa nimittäin. 😀 Nanna otti pukkispurtteja ja Ramses esitteli taas keulimistaitojaan… Hienosti ratsastajat saivat kuitenkin otteen hommaan ja loppuaika sujui ongelmitta!

Hypättiin ristikkoinnari – okseri -linjaa sekä diagonaalilla olevaa pystyä. Lopuksi vielä pieni rata. Esteet linjalla n. 60-70 cm ja pysty 80-90 cm. Ihan riittävästi siis. Alla olevassa videossa lyhyesti hyppyjä – menimme myös toiseen suuntaan, kuten myöhemmin ilmenee! 😉

Olen suunnitellut oppilaille estekisoja Orimattilassa 8.12. Toivottavasti saadaan aikataulut sopimaan!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

2 thoughts on “Lauantain maneesireissu.

  1. Haha. 🙂 Tässä olisi lähellä (5 km päässä) toinenkin maneesi, mutta sitä eivät suostu vuokraamaan meille… :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *