Eeppinen videopostaus.

Eeppinen videopostaus.

Yritän nyt tällaistakin postausta välillä…

Tätä olette odottaneet – not. Tehtiin Akron kanssa eeppinen maastoretki, joten luvassa myös eeppinen video! Ei herkimmille katsojille ruman naaman ja äänen takia! ;D Lupaan etten tee enää tällaisia…

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

3 thoughts on “Eeppinen videopostaus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *