Toimittajan vikaa.

Toimittajan vikaa.

Hevoshullu 21-22/12

Toimittamani juttu shettisten mestaruuksista julkaistiin nyt uusimmassa HH:ssa. Aika onnistunut, vaikka itse sanonkin! ;D

INFO! Valmennussarjaan on valittu kolme ratsukkoa! Heille on ilmoitettu henk.koht. sähköpostitse. Sain hurjasti hakemuksia laidasta laitaan, kiitos kaikille postia laittaneille! Sarja alkaa, kun saamme aikataulut kohdalleen. Ja vielä SUURENA toiveena – käykää äänestämässä sivupalkin –> linkin kautta meidän ponitytöille HIHS-liput! Kiitos! 🙂

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *