EqB-Team: lokakuu.

EqB-Team: lokakuu.

Päivä 1.

Ihan ensiksi ilmoitusluontoinen asia; olimme eilen Jessen kanssa The Rasmuksen keikalla Lahdessa – ihan mahtavuutta!! Näin keikan mainoksen viime kesänä ja päätin, että jumankeuta hankin liput sinne, no matter what. Torstaina, kun Playssonin voittorahat oli pärähtäneet tilille, tuhlasin hieman itseni virkistämiseen ja ostin liput! Ja ah ja voi, kuinka se kannattikaan! Soittivat kaikki hyvät, vanhat biisit, kuten Chill, Liquid ja F-f-f-falling!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

One thought on “EqB-Team: lokakuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *