EqB-Team: lokakuu.

EqB-Team: lokakuu.

Päivä 1.

Ihan ensiksi ilmoitusluontoinen asia; olimme eilen Jessen kanssa The Rasmuksen keikalla Lahdessa – ihan mahtavuutta!! Näin keikan mainoksen viime kesänä ja päätin, että jumankeuta hankin liput sinne, no matter what. Torstaina, kun Playssonin voittorahat oli pärähtäneet tilille, tuhlasin hieman itseni virkistämiseen ja ostin liput! Ja ah ja voi, kuinka se kannattikaan! Soittivat kaikki hyvät, vanhat biisit, kuten Chill, Liquid ja F-f-f-falling!

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

One thought on “EqB-Team: lokakuu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *