Nannannaa!

Nannannaa!

Läpiratsastusta Aliisan toimesta 7.10.

Otsikko kuullostaa ihan vanhalta Nylon Beatin kertosäkeeltä… Anyway – kuten aikaisemmin mainitsin, meille saapui lauantaina uusi oma poni. Hän on 8-vuotias eestinponitamma Anarhia eli Nanna. Nanna on todella pieni ja paksu ponieläin, laiskakin, mutta osaa hyvin perusasioita ja hyppää kivasti! Nanna on kilpaillut seurakisoissa koulu- ja esteluokkia sekä startannut alue 80 cm. Nyt meillä laihdutus- ja kunnonkohotuskuuri käynnissä, siihen hommaan nakitettiin sopivasti meidän privaatti poniratsuttaja Aliisa! 🙂

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

One thought on “Nannannaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *