Äänestäkää!

Äänestäkää!

Nyt hyväntekeväisyyttä tekemään vain klikkaamalla!

Auttakaa hankkimaan meidän heppatytöille ansaitsemansa Horse Show -lippupaketti! Nähkää vähän vaivaa… ISO KIITOS! 🙂

KLIKKAA TÄSTÄ!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

2 thoughts on “Äänestäkää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *