Ajatelma.

Ajatelma.

”Jos et tunne, tutustu!”

Tai ainakin vaivaudu selvittämään hieman jutuillesi perää! Mahdottoman hauskaa (oikeasti) kuulla itsestään juttuja, joita hevospiireissä kulkee! Hui kauheaa, minkähänlaisen kuvan oikein aina annan itsestäni ihmisille? Ja ei, en ole aina tarinan pahis, vaikka niin väitettäisiinkin. 😉

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *