Ajatelma.

Ajatelma.

“Jos et tunne, tutustu!”

Tai ainakin vaivaudu selvittämään hieman jutuillesi perää! Mahdottoman hauskaa (oikeasti) kuulla itsestään juttuja, joita hevospiireissä kulkee! Hui kauheaa, minkähänlaisen kuvan oikein aina annan itsestäni ihmisille? Ja ei, en ole aina tarinan pahis, vaikka niin väitettäisiinkin. 😉

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *