Laiskuutta.

Laiskuutta.

”Kiva, kun välillä sataa! …eikun mitä?”

Noin lukee uusimmassa Facebook -päivityksessäni. Pitää paikkansa. Tänään on taas satanut niin tehokkaasti, etten ole vaivautunut tekemään mitään erikoista. En viitsinyt edes juoksuttaa ketään, koska vettä tuli vaakatasossa. Hevoset tarhaili klo 11-18, se näytti riittävän heille. Ei tarvinnut ketään kahta kertaa käskeä sisään, seisoivat porteilla! Olemme edelleen vuorotarhausjärjestelmässä, sillä neljä tarhaa pois käytöstä mutaliejun takia. Se ollut ihan hyvä. Aamuruuat ja -heinät sisään, klo 11 eka porukka ulos. Siivotaan puolet tallista ja klo 14 päiväheinät sekä tarhojen vaihto. Siivotaan loput tallista ennenkuin tunnit alkaa.

Meidän Viron reissu peruuntui tarvittavan systeemin puuttuessa. Pettymys ja harmittaa. Olen joka vuosi nauttinut Tallinnan Horse Show’sta! Nyt sitten outo, vapaa viikonloppu kotona. Laivan siirsin marraskuun alkuun, joten silloin voisi mennä seuraavan kerran muuten vaan. No, aion sitten ottaa HIHS:issä kaiken takaisin, jos suinkin vain ehdin! Olen töissä Horse Boutiquessa ke-su eli kaikki neljä päivää + keskiviikon. Tulkaa sanomaan moi, jos visiteeraatte HB:n osastolla! Meiltä myös lauantaina 20.10. talliporukka mestoilla, saatte taas ht.nettiin kirjoitettavaa (kuten viime vuonna). ;D

Huomenna tulossa uusi poni meille, palataan siihen vaikka kun ollaan hänestä tarkemmin perillä. Ylempänä muuten otos uusimmasta (6/2012) Hevoset & Ratsastus -lehdestä, johon Playsson oli päässyt! Ikä tosin jutussa väärin – 21-vuotias, ei 19 v… Ja hei, valmennussarjaan tullut paljon hakijoita – vielä ehdit laittaa mailia 7.10 mennessä!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

3 thoughts on “Laiskuutta.

  1. Itteäni olisi hirveästi inspaillut hakea länkkäripuolelta valmennussarjaan, mutta täältä taitaa olla teille 2-3 h ajomatka joten yh. :I Asun liian kaukana lapista ja liian kaukana pk-seudusta, Mikkeli on vähän höpöllä paikalla. : D

  2. Olen Mikkelissä välillä pyörinyt hevosasioissa. Jos saat mulle ryhmän kasaan, niin voin tulla ihan virallisenkin valmennuksen siinä sivussa pitämään. 😉

    1. Oho oho, pitääpäs alkaa mainostelemaan sua täällä, tahtoisin nimittäin kovasti päästä teikän valmennukseen! : ) Mulla on nyt joku buumi että tahdon monien eri opettajien mielipiteitä, edistyin yhden päivän aikana n. 5 vuotta varmaan kun uskalsin ekaa kertaa vuosiin käydä uuden opettajan tunneilla. : D Mikä on ryhmiesi yleinen minimi? Uskoisin että jonkinmoista ryhmää kyllä saisin kasaan

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *