Sengrijs 1999-2012.

Sengrijs 1999-2012.

Kiitos, anteeksi ja näkemiin!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

2 thoughts on “Sengrijs 1999-2012.

  1. Kilpailin tällä alue/kansallisia 110-120 cm luokkia v. 2006-2009, kunnes selkäni hajosi ja hevonen lähti seuraavalle ratsastajalle. Nyt ruuna lopetettu vaivojen takia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *