Sengrijs 1999-2012.

Sengrijs 1999-2012.

Kiitos, anteeksi ja näkemiin!

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

2 thoughts on “Sengrijs 1999-2012.

  1. Kilpailin tällä alue/kansallisia 110-120 cm luokkia v. 2006-2009, kunnes selkäni hajosi ja hevonen lähti seuraavalle ratsastajalle. Nyt ruuna lopetettu vaivojen takia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.