Team Playsson goes Eesti.

Team Playsson goes Eesti.

Viron reissu 18.-20.7.

Viime viikolla teimme siis oppimismatkan Viroon, Marikan luo Järlepaan. Mukaan otin muutaman tytöistämme, eli Mantan, Aliisan, Roosan ja Erkko Annukan. Puhun varmasti kaikkien puolesta, kun sanon reissun olleen elämys. Normeista poiketen menimme Eckeröllä, sillä Tallinkilla tiukat ikärajasäännöt. Näin saimme autonkin mukaan ja elämä helpottui. Onneksi Eckeröllä esiintyi taikuri Kari sekä nautimme Vilkku -drinkkejä (non-alcohol)!

Ratsastukset sujuivat hienosti, kaikki pärjäsivät ratsujensa kanssa ja saivat Marikalta kehuja. Erityisesti Manta on mennyt eteenpäin viime vuoteen verrattuna. Ratsastin itse kahtena päivänä tutulla Akrobatilla. Houkuttelevaa diiliäkin tarjottiin sitä koskien… Tarkoituksena oli käydä Tallinnan eläintarhassa, mutta kävimmekin Kurtnassa Vembu-Tembumaassa, joka vastaa meidän Puuhamaata. Sain kaivaa luvallisesti itsestäni sisäisen lapsen… 🙂

Palaamme Jessen kanssa Järlepaan elokuun lopulla pariksi viikoksi, Hanne todennäköisesti lähtee mukaan päiväksi ja kahdeksi kokeilemaan myyntihevosia. Sillä välin seuratkaa blogeja(mme) tiiviisti! Kannattaa lisäksi käydä etsimässä Facebookista blogini oma sivu, siellä mm. täällä julkaisemattomia videoita! See ya!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

One thought on “Team Playsson goes Eesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *