Valtakunnassa kaikki hyvin.

Valtakunnassa kaikki hyvin.

Kuulumisia viime viikoilta.

En ole ehtinyt kirjoitella meidän mäen kuulumisia, joten tässä vähän päivitystä! Hevostilanne elää koko ajan ratsutettavien ym. takia. Meillä lopulta vähällä käytöllä ollut tilastoruuna Topi muutti Lempäälään ja vaihdossa sain ihkaensimmäisen oman suokkini eli 13v. tamman nimeltä Taika! Olen todella tyytyväinen tähän muutokseen, Topi sai mainion Oman Ihmisen, joka pärjää sen kanssa ja osaa ratsastaa sitä oikein. Taika taas sopii pienen tehotreenin jälkeen hyvin opetuskäyttöön. Se on muutamalla tunnilla jo ollut ja saanut positiivisen vastaanoton ratsastajilta! Olen erityisen tyytyväinen siihen, että Manta on saanut uuden projektin itselleen Topin lähdettyä. Ja Taika oppii tekemällä huimaa vauhtia!

Maanantaina 18.6. meillä oli tallilaisten kesken harjoituskoulukilpailut, joista aikaisemmin laitoinkin kuvia postaukseen. Täällä kasvaa mahdottoman reippaita, nuoria kilparatsastajia, joita on ilo valmentaa ja viedä kisoihin! ”Shettistiimillä” on tavoitteena elokuun mestaruudet, jotka meidän seura järjestää Shetlanninponiyhdistyksen kanssa Asikkalassa. Keskiviikkona 20.6. olimme parin tytön kanssa Lammilla harj.koulukilpailuissa. Riia ja Ansku menivät Playssonilla taitoluokan, mukavan tasaiset ja siistit radat! Riia ylsi ensimmäisissä kisoissaan upeasti kolmannelle sijalle! Itse tuuppasin Nerolla kahden viikon yhteistyön jälkeen aikuisohjelman, saaden 59,7 %. Laukoissa on vielä työtä, mutta ilokseni tuomari tuli kyselemään ja kehumaan Neroa luokan jälkeen. Oli kuulemma katsellut jo verryttelyssä. 🙂 Aloitetaan nyt säännöllinen valmentautuminen Pinkin luona kuukausittain, josko hänen avullaan päästään tasaisesti eteenpäin! Tässä kuitenkin viime viikon rata:

Kotona ollaan vähän tuunattu tallia, raahattiin mahtavien kirosanojen saattelemana lokerikkokaappi välikköön. Nopeastihan ratsastajat sieltä napsivat itselleen omat kaapit! Lisäksi tehtiin insinöörinen taidonnäyte viritettyämme kentälle vihdoin n. 3 x 1 metrisen peilin pitkälle sivulle. Ah ja voi, miten helpottui istunnan korjaaminen oppilaiden kanssa, kun voin näyttää peilin kautta! (P.S. Peilejä vielä pari, jos joku haluaa ostaa!)

Muuten olen ratsastellut ahkeraan nuoria ja ehdin taas käydä muuallakin valmentamassa. Sisäänratsastettava Simppa 3v. on edistynyt hyvää vauhtia, ensi viikolla aloitamme laukannostot ja elokuun puolella ruunapoika lähtee kotiinsa. Omistaja kävi tänään ottamassa Simosta tyypit ja meni aikas hienosti! Jatketaan hänen kanssaan ensi viikolla treenaamista jollain meidän hevosista. Kuvia Simpan ratsastamisesta tulee myöhemmin, kun kuvaaja kotiutuu kameransa luo. 🙂

Virkistyspuolella olemme vierailleet nuorempien ratsastajien kanssa viime perjantaina Linnanmäellä. Sää suosi onneksi sen päivän ja mukana oli kaksi autollista väkeä! Tunnelma oli katossa, voitte vain kuvitella… Ensi viikonloppuna on vuorossa redu Ypäjälle Finnderbyyn. Mökki varattu, hyvä sää tilattu ja valmiina seuraamaan ratsastusurheilua parhaimmillaan! Let’s go!

Btw, tässä superhyvä biisi!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

5 thoughts on “Valtakunnassa kaikki hyvin.

  1. Oi kun olisit vuoden päästä (:—D) laittanut nuo peilit myyntiin niin olisin varmasti omalle kentälle pistänyt kunhan sekin eka valmistuisi. Nykyisin tuntuu niin höntiltä kun ei ole peilejä, jos haluaa nähdä että miten istuu niin pakko pyytää joku kuvaamaan… Peilit on pop.

  2. Nuo olivat sukulaistädin vaatehuoneen (?) ovipeilit 3 kpl. Häneltä sain. Kestävyydestä ei vielä tietoa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *