Hassunhauska haaste!

Hassunhauska haaste!

Ohjeet:

Jokaisen haastetun henkilön täytyy vastata niihin yhteentoista kysymykseen, jotka haasteen antaja on esittänyt ja postata vastaukset blogiinsa. Valitse sitten 11 uutta haastettavaa ja linkitä heidät postaukseesi. Keksi 11 uutta kysymystä joihin haastettujen tulee vastata. Älä haasta sitä henkilöä jolta sait tämän.

Kiitos vain Palppa & Malppa!

1. Miksi harrastat ratsastusta?

Pienenä tulee harrastettua kaikenlaista, itse kokeilin mm. balettia ja nokkahuilun soittamista. Sitten löytyy se jokin, jossa huomaat olevasi hyvä ja osaat tehdä sitä kaikista asioista parhaiten. Ratsastus on minun elämässäni se asia, jossa voin törkeästi sanoa olevani hyvä ja siitä saan myös elantoni.

2. Mikä hevonen on vaikuttanut elämääsi eniten? Miksi?

Ei ainakaan tarvitse miettiä vastausta, Playsson tottakai! Ensimmäinen oma poni, jonka kanssa on testattu lähes kaikkia mitä ratsastusurheilussa vaan voi kokeilla; uittoa, kisaamista, pulkalla ajoa jne. Varhaisteininä minulla oli todella vaikeaa, enkä olisi kaikesta varmasti selvinnyt, jollei olisi ollut tuota pientä paksua kirjavaa ponia. Se on aina ollut paras ystävä, tuki ja turva eikä toista samanlaista tule! Ystäviä ei voi myydä, se pysyy meillä loppuun asti!

Aliisa ja Playsson estemestauuksissa.

3. Millaista musiikkia kuuntelet?

Olen aika kaikkiruokainen musiikin suhteen! Kuuntelen lähinnä radiokanavista NRJ:tä sekä pakosta tallissa YleX:ää. Minuun uppoaa uusimmat hittirenkutukset, lisäksi tykkään jonkin verran suomirapista, 90-luvun popista, Michael Jacksonista sekä Kate Bushista. En voi myöskään vastustaa erikoisellä äänellä varustettuja mieslaulajia, kuten Justin Timberlakea, Maroon5:in Adam Levineä, Christian Walzia, Mihai Traistariua sekä Moldovan tämän vuoden viisuedustajaa Pasha Parfenya. YouTubettakaapa oudot nimet ja yllättykää…

4. Kuka on suosikkivalmentajasi?

Jos olette yhtään blogiani seuranneet, tiedätte, että ramppaan Virossa… En ole oppinut koskaan enemmän kuin Marika Vunderin opissa! Minusta myös Nina Bengtssonilla, Piia Pantsulla ja Pia Varjosella on hyvä opetustyyli.

Mikis, Marika ja Nina.

5. Mitä harrastat / olet harrastanut ratsastuksen lisäksi?

Kuten yllä selvisi, olen tanssinut n. 4 vuotta balettia ja kiusannut ihmisiä nokkahuilulla. Nykyään harrastan lähinnä suun soittamista, arvostelua ja v*ttuilua… 😀 No ei vaan. Hevostouhun lisäksi kirjoitan paljon, lähinnä novelleja, valmennusjuttuja shettislehteen sekä päivitän tietysti blogiani, joka trendikäs tapa ilmaista itseään. Kiertelen myös kirpputoreja, katselen elokuvia ja plärään internettiä läpi.

6. Millainen on hyvä blogi?

Järkevää, asiallista tekstiä ja hyviä kuvia. Ei päätöntä paatosta surkeasta ja epäreilusta elämästä (*kröhöm*) viisi kertaa päivässä tai tekstejä tyylillä ”sori, etten kirjoita mitään, kun ei ole asiaa”. Raivostuttaa sellaisetkin blogit joissa superisoja kuvia, jotka lataavat sata päivää… Älä perusta blogia, jos ei ole MITÄÄN asiaa tai elämäsi on vähintään keskitasolla tylsä!

7. Mitkä ovat viisi suosikkiblogiasi?

Olen tylsä, tässä linkit: Freak!, Heppapupan elämää, Laura Viljanen & Coolman II, Ratsumäen talliblogi ja Best of (f)all.

8. Tarvitseeko hevosesi / sinä jotain uusia varusteita? Jos kyllä, niin mitä?

Olenkin jo vähän listaillut ostoksia Finnderbyä varten. Hukkaan viikottain hanskat, joten yhdet tai kahdet sellaiset, kisanumeroita, ehkä uudet ratsastushousut tai kahdet, kypärä? Muuta taitaakin olla…

9. Hauskin kuva sinusta hevosten kanssa?

Kukaan ei naura kuitenkaan (en muuten pudonnut):

10. Millaisista hevosista pidät (ratsastettavuudelta)?

Jollain tasolla haastavista, en kuitenkaan totaali sekopäistä. Toisaalta on ihanaa mennä hevosella, joka osaa jo kaiken ja toimii nappuloista! Kunnon hevonen liikkuu omalla moottorilla eteenpäin, kuuntelee pidätteitä, kulkee rehellisesti pyöreänä, hyppää jonkin verran ja on kiva käsitellä. Maastossa ei tarvitse osata mennä. Kunnon hevonen on iso ja lihaksikas, ”vie” vähän ratsastajaa. Hyvä hevonen ei koskaan ole oma…

11. Kuinka tyhmä Palppa on asteikolla 0- 100? 😀

Ei riitä enää numerot.

_____________________________________________________

Haastan kaikki, jotka ovat joskus blogikirjoituksiani kommentoineet – myös lukijakisat lasketaan! 😉 Toivon, että linkkaatte tähän vastauksenne! Tässä uudet kysymykset:

1. Minkä etunimen ottaisit, jos saisit?

2. Vaikuttavin elokuva, jonka olet nähnyt?

3. Onko sinulla tatuointeja, millainen?

4. Minkälaisia ihmisiä et siedä?

5. Missä maassa tahtoisit käydä?

6. Tavoitteesi tulevaisuudessa on…?

7. Osaatko jonkun erikoisen taidon?

8. Mikä on paras aika päivästä?

9. Mihin uskot?

10. Taitavin ratsastaja jonka tiedät?

11. Mistä aiheesta kirjoittaisit kirjan?

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

4 thoughts on “Hassunhauska haaste!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *