Monta Neroa ja yksi Nella.

Monta Neroa ja yksi Nella.

Kuvista iso kiitos Ninjalle!!

Nero 6v.

Nella 4v.

Käykääpä muuten tykkäämässä blogini Facebook -sivusta > http://www.facebook.com/penniesbasedontruestory. Siellä mm. videoita, joita ei täältä löydy! Liittykää myös vakilukijoiksi, jos ette vielä ole! ;D Eilisistä kuvaussessioista tulossa lisää otoksia myöhemmin…

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *