Monta Neroa ja yksi Nella.

Monta Neroa ja yksi Nella.

Kuvista iso kiitos Ninjalle!!

Nero 6v.

Nella 4v.

Käykääpä muuten tykkäämässä blogini Facebook -sivusta > http://www.facebook.com/penniesbasedontruestory. Siellä mm. videoita, joita ei täältä löydy! Liittykää myös vakilukijoiksi, jos ette vielä ole! ;D Eilisistä kuvaussessioista tulossa lisää otoksia myöhemmin…

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *