Päivä 2: Let’s small talk!

Päivä 2: Let’s small talk!

Sitä tulee aina pohdittua hevosbisneksiä täällä ollessaan…

Aamupäivällä taas Marikan tunnilla, Akrobat sekä William ratsuina. Verryttelyiden jälkeen mentiin ravissa väistöjä, avoja sekä keskiravipätkiä. Laukkaa ympyröillä ja lopulta kolmikaarisella, jossa siis vastalaukat. Allekirjoittanut sössi kaaret useampaan otteeseen. Jollen jäänyt “seisomaan” satulaan niin en ratsastanut tarpeeksi eteenpäin tai sitten annoin tuntuman mennä mäkeen… Lopulta sitten onnistui. Tänään löytyi ulko-ohja, mutta kyynärpäät hakeutuivat edelleen liian eteen. Harjoitus tekee mestarin!

Iltapäivällä ajeltiin varmasti useillekin tuttuun Rocca al Mare -kauppakeskukseen. Ostin lupaamani tissivyön mekkoon sekä valmiiksi jo häälahjan. Syötiin vielä kiinalaisessa ja that’s it. Myöhemmin katseltiin ruotsalaisten ratsastusturistien tunteja ja illalistimme heidän kanssaan fiinisti. Tulihan taas small talkattua sujuvasti englanniksi tosin. Kukaan nyt ruotsia sen vertaa osaa… 😀 Huomenna vielä tunnille ja mahdollisesti tallissa auttelemaan. Sitten illalla suuntima kohti laivaa ja kotia! Eiköhän kohta taas palata takaisin!

Nyt kuvaton postaus, liitän tähän täältä lainakoneelta löytyvät kuvan parin kesän takaa!

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *