Vihdoin vapaapäivä!

Vihdoin vapaapäivä!

En valita, mutta välillä on hyvä olla vain.

Pitkästä aikaa minulle osui maanantai, joka on oikeasti vapaa vapaapäivä! Ei siis tunteja, ei kotona eikä muualla, ei asiakkaita käymässä tai mitään muutakaan menoa! Ja Jesse vielä siivosi tallin! Ratsastamaankaan en vaivautunut, sillä nuorinkin ratsutettava sai juuri kengät, joihin pitää hetki totutella. Niinpä olen tänään vain pelannut Angry Birdsiä, syönyt hyvin, vähäsen järjestellyt tallissa asioita JA tallin asioita, pyöräillyt kylältä 10 km lenkin kotiin, katsellut lehmiä, katsellut kun tytöt treenasivat kisoihin taitorataa, juoksuttanut Ramseksen, päivittänyt Facebookia ja blogia (huomatkaa uusi banneri) sekä muuta pientä kiva… LUKSUSTA! 🙂

Karvamemmut pyörälenkin varrella.

Huomenna taas työn touhuun, en valita. 🙂 Pian blogillani 200 lukijaa, tulossa mahtava finaalikilpailu! Käykää myös katsomassa markkinapalsta tuolta —> sivusta, lisäilin sinne myytäviä…

VOV = Vakavasti Otettava Valmentaja.

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *