Vihdoin vapaapäivä!

Vihdoin vapaapäivä!

En valita, mutta välillä on hyvä olla vain.

Pitkästä aikaa minulle osui maanantai, joka on oikeasti vapaa vapaapäivä! Ei siis tunteja, ei kotona eikä muualla, ei asiakkaita käymässä tai mitään muutakaan menoa! Ja Jesse vielä siivosi tallin! Ratsastamaankaan en vaivautunut, sillä nuorinkin ratsutettava sai juuri kengät, joihin pitää hetki totutella. Niinpä olen tänään vain pelannut Angry Birdsiä, syönyt hyvin, vähäsen järjestellyt tallissa asioita JA tallin asioita, pyöräillyt kylältä 10 km lenkin kotiin, katsellut lehmiä, katsellut kun tytöt treenasivat kisoihin taitorataa, juoksuttanut Ramseksen, päivittänyt Facebookia ja blogia (huomatkaa uusi banneri) sekä muuta pientä kiva… LUKSUSTA! 🙂

Karvamemmut pyörälenkin varrella.

Huomenna taas työn touhuun, en valita. 🙂 Pian blogillani 200 lukijaa, tulossa mahtava finaalikilpailu! Käykää myös katsomassa markkinapalsta tuolta —> sivusta, lisäilin sinne myytäviä…

VOV = Vakavasti Otettava Valmentaja.

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *