Kuka lähtee Ruotsiin?

Kuka lähtee Ruotsiin?

Lukija-arvonta suoritettu RANDOM.org:in koneella.

Tällä kertaa 190 lukijan kunniaksi palkitaan rytinällä! Voittaja nimittäin saa 2-4 henkilön Helsinki-Tukholma risteilylahjakortin. B-luokan hytti ja Viking Linen laiva. Ja onnellinen reissuun lähtijä on Lotta (Lotan blogiin voit tutustua täällä)!

Laitatko Lotta reippaasti osoitetietosi minulle sähköpostiin (penny@playsson.net), niin saan lahjakortin sinulle postitettua? Pidä kiirettä, sillä risteily on voimassa vain 20.5. asti!!

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *