Kuka lähtee Ruotsiin?

Kuka lähtee Ruotsiin?

Lukija-arvonta suoritettu RANDOM.org:in koneella.

Tällä kertaa 190 lukijan kunniaksi palkitaan rytinällä! Voittaja nimittäin saa 2-4 henkilön Helsinki-Tukholma risteilylahjakortin. B-luokan hytti ja Viking Linen laiva. Ja onnellinen reissuun lähtijä on Lotta (Lotan blogiin voit tutustua täällä)!

Laitatko Lotta reippaasti osoitetietosi minulle sähköpostiin (penny@playsson.net), niin saan lahjakortin sinulle postitettua? Pidä kiirettä, sillä risteily on voimassa vain 20.5. asti!!

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *