Voody töissä.

Voody töissä.

Voody oli tänään Annen kanssa meillä yksäritunnilla. Aluksi sulkutaivutuksia uraa pitkin ja voltteja, muutama takaosakäännös ja sitten alkukeventelyjen jälkeen ravissa sulkuja linjalla. Laukat niin, että ensin ympyröitä ym. ja nostoja ravin kautta. Sitten tehtävä, jossa takaosakäännös välissä ja uusi nosto käynnin kautta. Lopuksi vielä vastalaukkoja täysikaarrolta ja jäähdyttelyt. Tässä vähän kuviakin:

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

5 thoughts on “Voody töissä.

  1. Tunnen Voodyn varsasta asti! (käytimme silloinlempinimeä Ripa).Ihana kuulla kuulumisia ja kuvia!! Olet löytänyt ihanan ja kiltin hepan,joka nauttii kouluradoilla esiintymisestä!! Rapsutuksia!! <3 t.Terhi

  2. Kiva tietää! Ostin Voodyn viime joulukuussa Mäntsälästä eikä se ollut kovin erikoisessa kunnossa sieltä hakiessa… Oli ollut pidemmän aikaa tekemättä mitään. Parisataa kiloa alipainoa, ei lihaksia, ratsastettu "pää polvissa" ja oikea lapa taivuttaessa teki liikkeen ep:ksi.

    Nyt olen talven ja kevään sitä rakennellut, ei ole vielä(kään) saanut tarpeeksi massaa tai lihaksia, mutta parempaan päin! Hieroja käynyt ja ollaan jumpattu. Yhä haussa tarpeeksi ryhdikäs muoto ja kunnon eteenpäinpyrkimys. Yksi HeA startattu, tavoite tällä kaudella HeA-VaB. Itse olen uusi kouluratsastaja, lajiin vaihtanut, hyvä ruuna oppimisavuksi. 🙂

  3. P.S. Se oli ostettaessakin Ripa, mutta meillä jo yksi Ripa-ruuna ja näyttää enemmän Voodylta. 🙂

    1. Voody syntyi Evitkogin ratsastukoulussa. Sebbe Nummiselle siitä piti tulla esteratsu,mutta pienen kokonsa vuoksi sitä ei siitä tullut. 🙂 Nummisten myytyä ratsastuskoulu Voody myytiin Pakulan Ratsutilalle.(Voodyn kuvia löytyy nettisivuilta) Kilpailin sillä seuratasolla enimmäkseen Helppo B ja A luokkia. Pakulasta myytiin Saralle Mäntsälään elokuussa 2010."Possuili" liikaa tunneilla ja vain kourallinen uskalsi sillä ratsastaa! 😀 Myytäessä oli hyvässä kunnossa tosin kulumat vuohisnivelessä vaivasivat ajoittain. Täytyypä tulla kesällä vaikka katsomaan! 🙂 Kerron lisää Voodysta jos haluat jotain tietää. terhi.rapila@gmail.com

    2. siis Evitskogin ratsastuskoulussa.(Tuli pieni kirj.virhe) P.S Olen muuten Voodyn kummi,sillä sen synnyttyä siellä järjestettiin nimikilpailu ja Sebbe valitsi sitten mun ehdottaman nimen Voodylle! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *