Kuvamateriaalia hevosmessuilta.

Kuvamateriaalia hevosmessuilta.

Tampereen Hevosmessut 2012.

Meiltä siis Ratsastuskoulujen Olympialaisiin osallistui Aliisa (s. -98) ja FWB-ruuna Voody. Tällä ratsukolla takana vasta kolme 70-80 cm luokkaa ja Aliisan ensimmäinen iso kisattava. Viime vuonna Aliisa oli samassa kilpailussa mukana Putte -ponin kanssa. Voodya jännitti kovasti erään tallin oikeassa nurkassa istunut huutosakki, jolla oli vappuhuiskuja (!!!) mukana. Aliisaa neuvoi radan aikana kisan tuomari, eli ei sen vähempi kuin itse Nina Fagerström. Nappisuoritus! Olen kovin ylpeä Palpasta sekä meidän huutosakista! ISO KIITOS! OLETTE PARHAITA! Kuvien © http://korppi.kuvat.fi, videosta kiitokset Ailille!

Saija johtaa huutoa: ”Aliisa ja Voody, teil’ on hyvä moody!” ”Ponitalli Palomaan, nääkin huiput kasvattaa!”

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

3 thoughts on “Kuvamateriaalia hevosmessuilta.

  1. ai että, nina on ihanan kannustava ! tuli itselle niin niin hyvä mieli! 🙂 ja varmasti ratsastajallekkin tuollaisessa jännässä tilanteessa korvaamaton tuki !

  2. Voi että Nina on kyllä huippu! Ja alisa onnekas kun pääsi nuokin pienet neuvot saamaan tonne! Hyvä!

  3. Kyllä me oltiinkin iloisia ja polleina, kun Nina neuvoi oikeastaan vain Aliisaa. 🙂 Saavutus sekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *