Pari pikkuvideota.

Pari pikkuvideota.

Tampereen Hevosmessut selvitty, Aliisa ja Voody menivät superhyvin! Sitä materiaalia odotellessa laitan tässä pari ratsastusvideota omalta kohdaltani…

Ratsastettuja hevosia vuosien varrelta.

Jälkimmäisessä videossa on minulla viime vuonna 3-vuotiaana sisäänratsastettu pv-tamma (i. Paco Rabanne GER). Oli talven pois ja nyt palasi 4-vuotiaana jatkoratsutukseen. Hieman neitiä kiukuttaa tuo ratsastus taas… 😉

Allekirjoittanut

Pennie
Pennie
33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

33 -vuotias hevosalan (ex-)ammattilainen, liiketalouden merkonomi sekä SRL:n I-tason valmentaja. Toimin Playsson.netin ja Hevoslehti RIDE:n taustalla, keskittyen hevosmedian tuottamiseen eri muodoissa. Opiskelen tällä hetkellä kansainvälistä liiketaloutta englanninkielisellä linjalla LAB:issa sekä työskentelen media-alan freelancerina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.