Pari pikkuvideota.

Pari pikkuvideota.

Tampereen Hevosmessut selvitty, Aliisa ja Voody menivät superhyvin! Sitä materiaalia odotellessa laitan tässä pari ratsastusvideota omalta kohdaltani…

Ratsastettuja hevosia vuosien varrelta.

Jälkimmäisessä videossa on minulla viime vuonna 3-vuotiaana sisäänratsastettu pv-tamma (i. Paco Rabanne GER). Oli talven pois ja nyt palasi 4-vuotiaana jatkoratsutukseen. Hieman neitiä kiukuttaa tuo ratsastus taas… 😉

Allekirjoittanut

Pennie
Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vaaleanpunaisia unelmia ja karvasta kalkkia tarjoilee kolmenkympin paremmalla puolella oleva nainen, joka profiloi itsensä media-alan freelanceriksi sekä pitkän linjan hevosihmiseksi. Hankalaksi huhuttu, mutta oikeasti ihan kiva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *